22 Nisan 2013 Pazartesi

Çağdaş Uyku Seti Modelleri



Gardırop, yatak odalarında olması gereken en önemli mobilya türüdür. Genişliği ve raflarının sayısı, alabileceği giysi kapasitesini belirler. Kullanışlı ve büyük bir gardrop, eşyalarınızın kırışmadan, belirli bir düzen içinde durmasını sağlamaktadır. Sürgülü ve kapaklı modelleri bulunan gardıropların ön yüzünde, ayna da kullanılır. Çelik askılıkları ve zemine zarar vermeyecek özel ayaklarıyla, modern ve ergonomik bir tasarım olarak öne çıkar. Farklı renk ve desenlere sahip gardopları satın alırken, yatak odanızın boyutlarını da dikkate almanız gerekir.

Yatak odasında gardroptan sonra, dayanıklı olarak alınması gereken bir diğer mobilya da; karyoladır. Yatağınızın ölçüsüne göre alacağınız karyolanın kalitesi, kullanılan malzemeden belli olur. Avrupa standartlarında üretilen ürünler, dileğiniz renk ve modelde üretilir. Yatak odanızı farklı ve çağdaş gösterecek bir karyola ile, şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Demonte olan ürünlerin, kurulumu da oldukça basittir.

Karyolanıza karar verdikten sonra, indirimli yatak fiyatlarından yararlanıp kendinize, rahat ve geniş bir yatak satın alabilirsiniz. Uyku, gün içerisinde yaşadığınız tüm stresi atabileceğiniz bir durumdur. Huzurlu bir ortam ve kaliteli bir uyku, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayacaktır. Bunu gerçekleştirmenizi sağlayacak olan tek şey, doğru bir yatak seçimidir. Yatağınızı temiz çarşaflarla donatmak, harika olabilir. Çeşitli desenlere sahip uyku seti ile, odanızı farklı bir havaya büründürebilirsiniz. Dört mevsim boyunca, rahatlıkla kullanabileceğiniz uyku setleri, göz alıcı desenleriyle herkesi büyüleyecek. Misafir odalarınız ve kendi yatak odalarınız için üretilen bu güzel ürünlerden, mutlaka yararlanın.


20 Nisan 2013 Cumartesi

En Son Moda Uyku Setleri


Ev tekstil ürünleri içinde, göz alıcı renk ve desenleriyle öne çıkan uyku setleri, genç ve modern hanımlar tarafından sıkça tercih ediliyor. Nevresim takımlarına dair yaptıkları alışverişlerde; Taç kalitesinden vazgeçemediklerini görüyoruz. Taç nevresim takımları, uygun fiyatlı olması ve dayanıklı olarak üretilmesiyle; kadınların gözdesi olmaya ediyor. Pike takımları ve taç nevresimlerin sahibi olmak istiyorsanız, yepyeni kampanyaların olduğu fırsatları kaçırmamalısınız.





18 Nisan 2013 Perşembe

Çağdaş Poster Çeşitleri

Oturma odası ve salonlarınızın dekorasyonunu tamamlayacak olan en önemli parçalardan biri, tablodur. Çeşitli canvas tablo modelleri ve posterlerin yer aldığı koleksiyonlar arasından, her renk ve desene sahip ürünü, kolayca bulabilirsiniz. Özellikle gençlerin ilgisini çeken renkli ve kullanışlı posterler, ofislerde de çok tercih edilecek gibi görünmektedir. Kaliteli malzemelerden yapılan ürünlere, iç mekanınızda yer verdiğinizde, evinize gelen konuklarınızın beğenisini kazanabilirsiniz.





10 Nisan 2013 Çarşamba

Nevresim Takımlarında Taç Kalitesi

Evde nevresim takımına olan ihtiyaç, hiçbir zaman bitmez. Çocuk odası, genç odası ve yatak odalarınızın olduğu düşünülürse, çok sayıda dayanıklı nevresime gereksiniminiz olacaktır. Kız çocuğunuzun odasına pembe renkli, süslü çarşafları, erkek çocuğunuz için ise araba ve denizle alakalı mavi renklerin olduğu ürünleri tercih edersiniz. Kendi yatak odalarınızda da, eşinizin ve sizin ortak zevkini yansıtan ev tekstil ürünlerine yer vermektesiniz.

Bu nevresim takımı örneği, kız çocuklarınızın odaları için tasarlanmıştır. Taç nevresim takımları içinde, çocuklarınızı mutlu edebilecek ve odalarını neşelendirecek birçok farklı ürün bulunmaktadır. Nevresim takımları yerine kullanabileceğiniz, birbirinden zengin uyku setleri, pike takımları da kaliteli geniş ürün yelpazesi içinde yerini almaktadır. İhtiyacınız olan ev tekstil ürününe kolayca ve düşük fiyat ödeyerek sahip olma fırsatını kaçırmayın!




Sadeliği seven ve abartıdan uzak duran bayanların favorisi olacak uyku setleri, rahat ve huzurlu bir uyku uyumanızı sağlamaktır. Kaliteli malzemelerden üretilen ürünleri, uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Rengarenk aldığınız, hoş görünen bu uyku setlerinin renkleri de, ilk günkü gibi canlı kalır. Pastel renklerin yer aldığı güzel takımlarla, yatak odalarınızı çok şık bir hale getirebilirsiniz.

Günün sonunda yorgunluğunuzu atmak için uzandığınızda, yatak odanızdaki çarşafların mis gibi kokusu ve temizliği, sizi alıp başka yerlere götürür. Yatak odanızı, daha ferah göstermek ve iyi bir uyku uyuyabilmek için, tercihiniz kullanışlı ve kaliteli uyku setlerinden yana olmalıdır. Sadece yatak odalarınızda değil, misafir odalarınızda da bu güzel ürünleri kullanarak, evinize gelen sevdiklerinizi en iyi biçimde ağırlamış olursunuz. 


4 Nisan 2013 Perşembe

Ev Tekstilinde Çarpıcı Ürünler

Rengarenk yatak çarşafları, uyku setleri, pike takımları gibi ev tekstil ürünlerinde çıkan son moda ürünleri, gördünüz mü? Birbirinden şık ve tarz olan ürünlerle yatak odalarınızı güzelleştiriyorsunuz. İç mekan dekorasyonunuz da yapmak istediğiniz değişikler, bütçenizi aşabilir. Bu durumlarda yapılacak ufak alışverişler, istediğiniz etkiyi yaratacaktır.




Gelişen mobilya ve moda sektörünün etkileri, ev tekstil ürünlerinde kendini gösteriyor. Renk ve desen olarak size geniş seçenekler sunan ürünlerin, kaliteli malzemelerden yapıldığını ve dayanıklı olduklarını söyleyebiliriz. Genç çiftlerin yatak odalarında severek kullanacakları, modern çizgilerin yer aldığı battaniye ve uyku setleri,  uygun fiyatlara sunulmaktadır. Renkli çarşaflarla, rahat ve huzurlu bir uyku çekmenin keyfini siz de yaşamalısınız.

Bu görmüş olduğunuz mavi uyku setine, denizciliğe merakı olan çocuklarınız bayılacak. Dekorasyonunuza uygun olan renk seçeneklerinin var olduğu, tek ya da çift kişilik olan modellerinden birini tercih edebilirsiniz.Çok sayıda nevresim setine sahip olsanız bile, renk ve desenlerini görünce dayanamayacağınız, yepyeni modeller üretiliyor. Mavi ve beyaz renklerin hakim olduğu bir odaya sahip iseniz, bu uyku seti ile harika bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu güzel modellere karşı kayıtsız kalmayın !

Ev tekstili, sadece yatak odalarınızı ilgilendiren ürünler değil; bornoz, havlular, masa örtüleri, koltuk örtüleri, klozet takımları, perde ve halı gibi ürünleri de kapsar. Evinizin her köşesine ayrı bir mutluluk getirecek olan şık ürünleri, yaşam alanlarınızda keyifle kullanabilirsiniz. Sevdiklerinize hediye edebileceğiniz, birçok tekstil ürünü, uygun fiyatlarıyla sizi cezbedecek. Fırsatları kaçırmayın !


3 Nisan 2013 Çarşamba

Rengarenk Nevresim Takımları

Ev tekstili, bayanların zaman ve bütçe ayırdığı önemli bir konudur. Renkli nevresim takımları, kullanışlı pike takımları, rahat uyku setleri gibi birçok güzel ürünü, yatak odalarınızda zevkle kullanabilirsiniz. Yoğun bir iş gününün stresini, erken uyuyarak geçirmeyi sevenleriniz vardır. Kendinizi güvende, rahat ve temiz hissedeceğiniz bir yatakta uyumak gibisi yoktur. İşte bu durumların kurtarıcısı, birbirinden kaliteli ev tekstil ürünleri oluyor.

Ev tekstil ürünleri deyince ilk olarak akla nevresim takımları gelir. İstediğiniz renk ve desendeki görsellere sahip olan hazır takımlar, kullanışlı olmalarıyla göze çarpıyor. Sadece hazır ürünlerin değil, kendi istediğiniz bir görselin de uygulandığı nevresim takımlarının sahibi olabilirsiniz. Fiyatları ekonomik olan ürünleri, ihtiyacınıza göre tek ve çift kişilik de alabilirsiniz. Nevresim takımı ve uyku setleri satın alacağınız zaman, yatak ölçülerinize bakmanız yeterli olacaktır.

Kadınlar, nevresim takımlarına odalarında sıkça yer verdikleri için, bu ürünlerin yıpranma payı da yüksek oluyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak ve severek aldığınız bir ürünü, uzun yıllar kullanmak istiyorsanız; kaliteli markaların size sundukları seçenekleri tercih etmelisiniz. 




Ev tekstil ürünleri modasının nabzını tutanlardansanız, yeni çıkan gelişmeleri takip ediyorsunuzdur. Kadınların dekoratif ürünlere olan merakı, tekstil üreticilerini de yenilikler yapmaya teşvik ediyor. Sadece nevresim takımları değil; uyku setleri, pike takımları, havlular, bornozlar, çarşaflar, yatak örtüleri, yastıklar, masa örtüleri, perdeler ve halılarda yer alan ürün seçeneklerinin gittikçe arttığına şahit oluyoruz. Özellikle koyu ve açık renk tonlarının bir arada kullanıldığı ürünler, çok çarpıcı görünüyor. Neden bunlardan birinin sahibi olarak, evinizin güzelliğiyle herkesi, kendinize hayran bırakmıyorsunuz ki ?

Banyo, oturma odası, salon ve yatak odalarınızı güzelleştiren ev tekstil ürünleri, inanılmayacak fırsatlarla karşınıza çıkarken, evinizi güzelleştirmek için daha fazla beklemeyin! 
Bu indirimli fiyatlar kaçmaz.


2 Nisan 2013 Salı

Hoş Bulduk !

Ev dekorasyonunuzu birbirinden şık ev tekstil ürünleriyle tamamlama vakti !

Ev tekstil ürünleri haber merkezi, en yeni gelişmelerle daima hizmetinizde olacak. 

Bizden ayrılmayın !