20 Aralık 2013 Cuma

Buharın Gücü

H2O Mop X5 buharlı temizleyici sayesinde evleriniz hiç olmadığı kadar temiz ve hijyenik olacak. Değişebilen başlıkları sayesinde H2O Mop X5 buharlı temizleyici, evinizin her bir köşesini başka bir mop başlığı ile temizliyor. Bu da evinizin çok daha kesin bir şekilde temizlenmesini sağlıyor. H2O Mop X5 buharlı temizleyici suyun aktif gücünü buhara dönüştürerek çalışır.



Yani bu güzel temizlik ürünü sudan başka hiç bir kimyasal maddeye ihtiyaç duymaz. Bu yönü ile hem bütçeniz ile hem de doğa ile oldukça dost H2O Mop X5 buharlı temizleyici, online alışveriş sitesi Evidea'da sizleri bekliyor. 110 derece sıcaklıkta buhar çıkışı yapan H2O Mop X5 buharlı temizleyici, her türlü mantar, myte ve mikropların sonsuza kadar temizlenmesini sağlar. Bu güzel temizlik ürünü ile her türlü yüzeyi, camları, halıları hatta şaşıracaksınız ama giysilerinizi bile temizleyebilirsiniz.



Duvar saati satın almak için girdiğim Evidea online alışveriş sitesinde karşıma çıkan H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi hiç düşünmeden duvar saati ve kanvas tablo modeli ile beraber satın aldım. Bir kaç gün içerisinde kapıma kadar gelen ürünler oldukça kullanışlıydı. Mobilyalarım ile uyumlu duvar saati modelleri ve kanvas modelleri evime oldukça yakıştı. Evidea'nın online alışveriş fırsatlarını kaçırmamak için mutlaka bu güzel site bir göz atın ve takipte kalın.

http://www.evidea.com/saatler/c/79

10 Aralık 2013 Salı

Kış Aylarında Mutlu Günler Geçirmek İçin...

Kış aylarının oldukça soğuk geçişi kapkalın kıyafetler ve yorganlar içerisinde yaşamamıza sebep oluyor. Havanın kasvetli yapısı insanın içini sıksa da evde ya da ofiste yapılacak bir iki ufak değişiklik ile ortama ve içinde bulunan insanlara enerji vermek mümkündür. Soley, Sarev gibi ev tekstili ürünleri satan firmaların rengarenk ürünleri ile odalarda yapılabilirken, farklı tasarımlara sahip ofis mobilyaları ile de iş yerlerine dokunuş sağlanabilir. Odaya en çok hareket katacak eşya ise perdedir. Perde modelleri hem dekorasyonun tamamlayıcısı hem de minik bir dokunuşla değiştirmeyi sağlayan yardımcısıdır. Özellikle Aralık ayının ortalarında başlayan indirimler sayesinde oldukça uygun fiyata yaşam alanlarınızı bu gibi eşyalar ile yenileyebilirsiniz. 



Kış aylarında siz dışarı çıkarmıyorsanız evinizde parti düzenleyebilir ve yine arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Evinizde hala bir vestiyer yok ise davetten önce bir tane edinmek büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Bu sayede ev düzenli ve güzel görünür. Kar yağışı başladığında ise birer kızak ile oldukça eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. 



Eğlenmek, enerji, arkadaşlarla görüşmek bir yana kış ayları aynı zamanda sokakta yaşayan insanlar ve hayvanlar için de oldukça zordur. Kendi keyfinizi düşünürken onları da düşünmek çok büyük bir iyilik olacaktır. Kadıköy Belediyesi gibi birçok belediye, hem insanlara yardım hem de hayvanlara yardım için birçok olanak sunar. Bunun için belediye ile iletişime geçip kıyafet ve yiyecek yardımı yapabilirsiniz. Sokakta donmakta olan bir canlı gördüğünüzde haber verebilir ve aynı zamanda onlara yuvanızı açabilirsiniz. Unutmayın, özellikle kedi ve köpekler 4-5 saat aç kaldıklarında kış şartlarına daha fazla dayanamamaktadırlar.