22 Ağustos 2014 Cuma

Ofis Dekorasyonunda Evidea Yardımı


Ev dekorasyonu kadar önemli gördüğüm ofis dekorasyonu, bence bir iş yerinin müşterilerine ve çalışanlarına karşı gösterdiği bir saygının yansımasıdır. Bu nedenle hem firmanın müşteri gözündeki prestiji, hem de çalışanlarının iş yerlerine duyacağı bağlılık ve saygının korunması amacıyla ofis dekorasyonunun son derece gerekli bir ayrıntı olduğu kanaatini taşıyorum. İşte bu düşünceler ışığında ben de kendi ofisimin dekorasyonunu yapmaya karar vererek kişisel iş hayatıma güzel bir başlangıç yapmayı amaçladım. Çünkü gerçekten iyi bir yerde çalışmanın vereceği güveni daha önce tecrübe etmiş, müşterilerin de güzel görünümlü bir yere daha fazla güveneceğini kendi gözlerimle görmüştüm. Bu nedenle yeni ofisim için güzel bir dekorasyon yapmakta kararlıydım.

İş yeri dekorasyonunda fazla eşya kullanımına karşıyım. Bu nedenle çalışanların olduğu odaya bölmeli çalışma masalarından ve rahat ofis koltuk modellerinden aldım. Ayrıca bir de kütüphane ve dolap alarak bu odanın mobilya ihtiyacını gidermiş oldum. Geniş bir duvara beyaz bir yazı tahtası ve yeterli derecede aydınlatma ünitelerini de yerleştirdikten sonra bu odanın dekorasyonunu tamamladım. Daha sonra mutfak dekorasyonuna geçtim. Buraya sadece mini bir buzdolabı aldım, çünkü zaten mutfak dolaplarında herhangi bir sorun yoktu. Benim kendi kişisel odama ise bir çalışma masası, misafirler için birer koltuk, orta sehpa, bir dolap ve de bir kütüphane aldım. Duvarları da bütünlük oluşturması açıcından bir örnek duvar kağıdı ile kaplattırdım. En sona perdeleri bırakmıştım. Tül perde takacak değildim sonuçta. Bu nedenle iş yerleri için uygun olan jaluzi perde modellerini incelemeye başladım. Maddi açıdan daha fazla zorlanmak istemiyordum. O nedenle internete girerek Evidea'dan beğendiğim jaluzi perde modelleri arasında bir seçim yaparak siparişimi oluşturdum. Jaluzi perdelerim de kısa sürede geldi ve monte edildi. Son olarak da ofis kırtasiye malzemeleri, elektronik ekipmanlar ve dekorasyonu güzelleştirecek objeleri aldıktan sonra her şey eksiksiz bir biçimde hazır olmuş oldu.

Benim gibi iş hayatında titiz olanlar için tavsiye edebileceğim Evidea'da birbirinden hoş ürünlere sahip olabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, Evidea'nın online alışveriş sitesine girmek ve ihtiyaçlarınızı karşılamak olacaktır.

20 Ağustos 2014 Çarşamba

Ev Hediyesi Olarak Neler Alınabilir?

Hediye alırken ne alınacağına karar verme aşaması, insanlar için çok büyük problemlerden biri olmasa da elbet kafa karıştıran konulardan birisidir. Örneğin genç yaşlarda arkadaşlara alınacak şey genel olarak belliydi: Doğum günlerinde alınan hediyelerin büyük bir kısmı kitap olurdu. Yaş ilerledikçe insanlar hayata gitgide dahil olmaya başlıyor ve bu da alınacak hediyelerin çeşitliliğini artırıyor. Sonuç olarak da alınacak hediyeye karar verme aşaması bir problem olarak görünebiliyor.
Nice farklı çeşidiyle kahvaltı takımları, hem her çeşit insana hitap etmesi hem de mutlaka her eve lazım olmasıyla birlikte önemli bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor. Kahvaltı takımları, zevkli seçildiği taktirde yapılacak kahvaltının lezzetine lezzet katarken göze de gayet hoş gelen görüntüsüyle pek fark ettirmese de hayat kalitesini artırıyor.
Tabii ki bu tip hediyeleri salt kahvaltı takımıyla geçiştirmemek gerekli. İlla kahvaltı için olmasına gerek yok, örneğin servis takımları da hoş bir hediye seçeneği olmasıyla birlikte, mutlaka kendi evinizde de görmek isteyeceğiniz hoş bir ürün. Kaliteli ve zevkli bir servis takımı, hem misafirlerinize yönelik ikramlarınızı güzelleştirecek hem de bu sayede sohbetinizin keyfine keyif katacaktır.

Kahvaltı ve servis takımları, elbet sadece ev için kullanılabilecek ürünler olmamakla birlikte, birçok kafe ve restoran için de rakiplerinin önüne geçebilmelerine yönelik iyi bir avantaj olacaktır. Kim gittiği kafe ya da restorandaki küçük gibi görünen ama aslında direkt kalite göstergesi olan ayrıntılara dikkat etmez ki?