27 Kasım 2014 Perşembe

Ev Yaşamını Kolaylaştıracak Öneriler


Zaman öylesine hızlı akıyor ki, bir süre sonra gündelik yaşam içerisinde daha çok sadeliğe ve pratikliğe ihtiyaç duyar hale geliyoruz. Hal böyle olunca da ev yaşamını kolaylaştıracak önerilere ihtiyaç duyuyoruz. 

İşte sizi evinizin Derya Baykal'ı yapacak pratik öneriler...

  1. Eğer bir çocuğunuz varsa, en büyük dertlerinizden birisi de sayısı durmadan artan oyuncaklardır. Çünkü siz sürekli yeni oyuncaklar alırsınız, ancak bu oyuncaklar her daim evin çeşitli yerlerine dağılarak tepenizin atmasına neden olur. Peki ya eski bir bavulu güzel bir bebek evine çevirebileceğinizi biliyor muydunuz? Bunun için öncelikle eski bavulunuzu alın ve derin kısmına ufak raflar ekleyin. Bu raflara da bebek evini süsleyen minik oyuncakları yerleştirin. İşte size para kaybettirmeyecek ve çocuğunuzu mutlu edecek güzel bir bebek evi!
  2. Hanımların bir çoğunun elbiselerini dolaplara sığdırmakta sıkıntı yaşadığını biliriz. İşte bu nedenle size pratik bir elbise dolabı önerimiz var! Özellikle işe giderken giyeceğiniz standart giysileri koymak için renkli bir ipi duvara enlemesine asarak sabahları dolabınızın dağılmasını engelleyebilirsiniz. Çünkü giyeceğiniz giysi ve aksesuarları akşamdan bu ipe asarak kıyafet için düşüneceğiniz süreyi bakımınıza harcayabilirsiniz.
  3. Eskimiş bir baharat rafı ile çocuklarınıza ufak bir kitaplık yapabilirsiniz. Üst üste asacağınız baharatlığa çocuğunuzun masal kitaplarını yerleştirin ve onun daha şimdiden bir kitap kurdu olmasını sağlayın!
  4. Eskiden beğenerek aldığınız, ancak şimdilerde hantal görüntüsünden sıkıldığınız gümüşlüğünüzü şık bir giysi dolabı haline getirebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey, gümüşlüğü boyamak ve katlarının arasını açarak oraya giysilerinizi yerleştirmek!
Gördüğünüz gibi eski bir mobilyayı elbise dolabı haline getirmek de, çocuğunuz için minik bir kitaplık yapmak da zor değil! Yeter ki günlük yaşantımızı kolaylaştıracak ufak çözümleri uygulamayı isteyelim!


21 Kasım 2014 Cuma

Dalgıç Pompa Nereden Alınır?



Dalgıç pompa modellerini Evidea.com'da incelerken halen birçok kişinin dalgıç pompanın ne olduğunu bilmediğini anladım. Dalgıç pompa, yer altında bulunan su ya da çamurlu suların dışarı çıkarılmasını sağlayan bir çeşit alettir. Bu sayede yer altı sularına daha kolay ulaşabilir, yeri geldiğinde de tıkanan şehir içi kanalizasyonları daha rahat biçimde açabiliriz. Özellikle belediye ekiplerince kullanılan dalgıç pompalar, endüstri amaçlı kullanıldıkları için daha fazla akılda kalmışlardır. Ancak daha pratik dalgıç pompa modelleri de vardır. Bunları da Evidea.com'da bulabilirsiniz.

Evidea.com'da uygun fiyatlarla satılan pratik dalgıç pompalar, ufak işletmeler için ideal özelliklere sahiptir. Bu nedenle hem ucuz hem de kaliteli bir dalgıç pompa için Evidea.com'u tercih edebilirsiniz.

Dalgıç Pompa: http://www.youtube.com/watch?v=7zN2RIFzeyY&feature=youtu.be