27 Ekim 2015 Salı

Taç Nevresim Takımları ile Yatak Odanızı Baştan Yaratın



Taç nevresim ve yatak örtüleri ile yatak odası dekorasyonunu estetik ve modern hale getirmek isteyenlere hitap ediyor. Yeni eve taşınacak ya da evini değiştirecekler için yüzlerce farklı seçenek sunan Taç, ev tekstil kategorisindeki alternatifleri ile farklı beğenilere ve bütçelere hitap ediyor.
Taç nevresim takımları fiyatları tek kişilik ya da çift kişilik ürünlerde tüm bütçelere hitap eden seçenekler sunuyor. Yeni modeller ya da klasik modeller ile yatak odasını yenilemek isteyenler için alternatifler sunan Taç; farklı renk, desen ve modelleri ile her zevke hitap ediyor.
Nevresim Takımı Nasıl Seçilir?
Nevresim takımları, yatak odası dekorasyonunda önemli bir yer tuttuğu gibi, kullanım açısından da dikkat edilmesi gereken ürünler arasında yer alıyor. Çabuk yıpranan ve kolay zarar gören nevresim takımları, özellikle bebek ve çocuklar için uygun olmadığı gibi, yumuşak olmayan nevresimler de birçok kişi tarafından tercih edilmiyor. Nevresim takımları hem doku açısından hem de desen ve renk seçenekleri açısından müşteriler için önem taşıdığı gibi Taç nevresim, hem model ve renk seçenekleri hem de yumuşak dokusu sayesinde öne çıkıyor.
Tek Kişilik ve Çift Kişilik Modeller
Taç nevresim takımları çift kişilik 2014 modelleri büyük ilgi gördüğü gibi, tek kişilik modeller de on binlerce kişi tarafından tercih ediliyor. Yatak odası dekorasyonunda fark yaratmak isteyenler, Taç nevresim takımları çift kişilik modelleri tercih edebildiği gibi, özellikle genç ve çocuk odaları için Taç nevresim takımları tek kişilik modeller kullanılıyor.
Taç Nevresim Nereden Alınır?

En yeni Taç nevresim modelleri ya da ucuz Taç nevresim takımı almak isteyenler Evidea.com aracılığıyla yüzlerce farklı ürüne ulaşabiliyor. Yüzlerce Taç nevresim modelleri ve fiyatları için listeleme imkanı sunan Evidea, Taç nevresim almak isteyenleri yüzlerce farklı seçenekle buluşturuyor. Üstelik, Taç nevresim modellerinde indirim ve kampanyalar da sunan Evidea, müşterilere kapıda ödeme ve ücretsiz kargo imkanı da sağlıyor. Yeni ev kuranlar ve evini değiştirmek isteyenlerin tercihi Evidea.com ile ucuz Taç nevresim modelleri ile her bütçeye de hitap ediliyor. 

5 Ekim 2015 Pazartesi

Kitap Önerisi: SERENAD

Herkese merhaba,
Yaz ayının son günlerini yaşıyoruz ben hala evim için koltuk takımları bakıyorum. Birçok renk ve model seçeneği mevcut fakat tam istediğim gibi bir şey bulamadım henüz. Daha önceki yazılarımda belirtmiştim benim küçük bir evim var. Bu sebeple küçük koltuk takımları evim için daha uygun olur. Hatta köşe takımı da alabilirim. Çünkü bu ay Evim dergisinde ev için uygun koltuk takımları rehberi vardı. Çok bilgilendirici bir yazı olmuş. Benimde kafamda evim için nasıl bir model alacağım iyice netleşti. Zaten çok yakında benzer bir yazıda sizin için ben yayınlayacağım takipte kalın.
Bu arada geçen gün 2015 Sahaf festivaline gittim. Eğer siz de benim gibi yaşanmışlıkları olna kitapları, dergileri, plakları seviyorsanız muhakkak gidin derim. Birçok güncel kitabı da bulabileceğiniz sahaf festivalinde bulabilirsiniz .


Zülfü Livaneli’nin Serenad kitabını okumaya başladım. İnanılmaz akıcı bir kitap. Zaten zülfü Livaneli benim tarzını çok beğendiğim bir yazar. En son Kardeşimin Hikayesi kitabını okumuş pekte beğenmemiştim ama Serenad inanılmaz güze bir kitap herkese tavsiye ediyorum. 

En son hangi kitabı okurken altını çizerek okudum hatırlamıyorum bile… 
Alıntılar
"Hepimiz içimizde, gizli, nazik davranışlarla üstü örtülen ama bir tehdit algıladığımız zaman hemen o keskin dişleriyle ortaya çıkan bir timsah taşıyoruz." sayfa 10

"Acaba yoksullar zenginlerden daha mı çok hastalanıyorlardı, yoksa nüfusları daha çok olduğu için mi hastaneleri dolduruyorlardı?" sayfa 155


"Çünkü halk ancak örgütlü olduğu zaman etkili olabilir. Yoksa tek tek insanlar, zorbalık karşısında sinerler." sayfa 245