10 Aralık 2015 Perşembe

Aynalar İle Odalarınıza Derinlik Katın

“Aynalı kemer ince bele, bu can kurban tatlı dile, seher vakti bir güzel vuruldum.” Demiş sevgili Barış Manço ve zamanın eskitemediği bu şarkı ile bize çok önceden aynalı tasarımların ne kadar önemli ve güzel olduğunu, doğru yerde, doğru zamanda, doğru şekilde kullanıldığında güzelliklere güzellik kattığını azıcık ucundan fısıldamış. Zamanın eskitemediği bu şarkıdan yola çıkarak aynalara varmak istediğimiz ilk anda, zaman ve aynanın buluştuğu ev dekorasyon fikri aynalı saatler akla gelir. Aynalı saatler evinizi oldukça modern gösteren, çoğu zaman geometrik dizaynları ve bir biri içine geçen sade fakat gösterişli tasarımlarıyla duvarlarınızı süsleyen ve günümüzde kullanımı oldukça yaygınlaşmış tasarım ürünlerdir. 


Kullanıldığı alanlarda saati ve zamanı temsil etmesinin yanında aynanın kullanılan her alana kattığı genişlik ve ferahlık hissini de sağlayan aynalı saatler bu nedenle evlerini sevenlerin ev dekorasyonu ve duvarlar konusundaki ilk tercihlerinden biri haline gelmiştir. Aynalı saatler her bir parçasının arkasında bulunan yapışkan bantları sayesinde oldukça rahat bir kullanım sağlayarak evinizin istediğiniz duvarına kolayca yapıştırmanıza imkân tanır.


 Bu özelliklerinden dolayı dekoratif ayna saatler veya aynalı saat sticker olarak da bilinen aynalı duvar saatleri alıp kullanmaya başladığınız günden itibaren yaşam alanlarınızın vazgeçilmez dekoratif parçaları olacaktır. Aynalı saatler varlıklarıyla tüm bu güzel katkıyı sağlarken size de sadece evidea.com’a girip aynalı saat fiyatları hakkında bilgi almak ve en güzelinden bir  tane sipariş etmek kalacaktır.