24 Mayıs 2013 Cuma

Vestiyer Fiyatları Gözünüzü Korkutmasın


Güne başlarken odanızda keyifle uyanmayı kim istemez? Evimizin her bir odasını keyifle dekore etmek isteriz. Evde çok uzun saatlerini geçiren insanlar örneğin home ofisi olan bir mimar bütün gününü evinde proje üzerinde çalışarak geçirir. Dolayısıyla evinin dekorasyonu önem kazanır. 

Alışveriş yapmayı seven kadınların bilhassa ayakkabılara karşı zaafları var. Çok fazla sayıda ayakkabısı olan kadın bu ayakkabıları muhafaza etmekte zorlanıyor. Bunun için en iyi çözüm aynalı ve bölmeli bir vestiyerdir. Vestiyerin bölmeleri ne kadar çok sayıda olursa muhafaza kapasitesi o kadar fazla olacaktır. Vestiyer fiyatları
çeşitlilik gösterir.Vestiyer fiyatlarından bütçenize en uygun olanı online sipariş verebilirsiniz. Portmantolar kışın montunuzu, jemsiyenizi asabilmeniz için oldukça elverişlidir. Portmantonun ayakkabılık kısmına da ayakkabılarınızı dizebilirsiniz. Ayakkabılık bir evin olmazsa olmazıdır.

Çalışma odanızda Adore mobilyalarla düzeni yakalayın. Çalışma masası, ayakkabılık, kitaplık ve daha pek çok mobilya çeşidiyle Adore mobilya sizinle. Vestiyer fiyatlarından şikayetçiyseniz alışveriş sitelerini ve markaların kampanyalarını takip edebilirsiniz. Vestiyer fiyatları sizi korkutmasın. Bu vestiyeri bir kere alıp ömür boyu kullanabileceğinizi unutmayın. Vestiyerinize bütün fazlalıklarınızı asabilirsiniz.




Vestiyer fiyatları kaliteye göre çeşitlilik gösterir. Eğer kaliteli bir vestiyer alırsanız bu vestiyeri ömür boyunca kullanabilirsiniz. Ayakkabılarınız etrafta ziyan olmasın. Ayakkabılığınıza ayakkabılarınızı düzenli bir şekilde dizebilirsiniz. Böylece aradığınız ayakkabıyı hemen bulabilirsiniz. Unutmayın, vakit nakittir.

Jaluzi Perdelerle Görünmez Olmak Mümkün

Evinizin dekorasyonu için en önemli parçalardan biri şüphesiz perdedir. Perdenin seçimi aşamasında doğru karar verebilmek için evin dekorunu göz önünde bulundurmak gerekir. Örneğin duvarlarınız sarı ise perdenizi kırmızı seçmek sizin için yanlış bir tercih olacaktır. İki baskın rengi evinizde kullanmak göz yorar. Jaluzi perdeler sayesinde dışarıdan bakıldığında evinizin içi görülmez. Büyük şehirlerde binaların yan yana yapılması insanlarla fazlaca yakın mesafede oturmak zorunda bırakıyor. Örneğin karşı bina evinizin hemen bitişiğinde ise evinizin içinde otururken bile rahat edemezsiniz. Böyle durumlarda jaluzi perdeler en büyük kurtarıcınızdır. Jaluzi perdelerde dışardan bakan kimse içeriyi göremezken, siz perdenizden dışarıyı görebilirsiniz.

Bütün iş stresinizi evinizde dinlenirken unutmak istiyorsanız, ev dekorasyonunuza özen göstermelisiniz. Yatak odanızda Sarev marka nevresim takımları kullanarak odanızı aydınlatın. Çocuğunuzun genç odasını da unutmayın. Onun da nevresimlerini Sarev'in yüzlerce çeşidi arasından seçin. Sarev'e ek olarak Soley'in ürünleri de oldukça çeşitli. Renk renk Soley nevresim takımları genç odasına bambaşka bir hava katacak. Genç odasında mutlaka bir çalışma masası olmalı. Çalışma masası sayesinde çocuğunuz masasına oturup okul dönüşünü projelerini, ödevlerini yapabilir.Çalışma masasının boyutunu odanın boyutuna uygun seçmek de bir diğer önemli konu. 

Her gün evden çıkıp işe gittiğinizde çalışma azminin gelmesi için ofisinizi mümkünse bir iç mimar ile tasarlayın. Çünkü ofis koltuğunuzdan jaluzi perdenize kadar en kullanışlı, pratik ve rahat olanını seçmeniz gerekir. Ofis koltuğunda saatlerce oturacağınız için koltuğun rahat olması çok önemli. Jaluzi perdenizin rengini seçerken de ilham veren renkler seçmek faydalı olacaktır. Böylece işten bunaldığınızda kafanızı kaldırıp jaluzi perdelerinize bakarak biraz olsun ferahlayabilirsiniz.



9 Mayıs 2013 Perşembe

Pike Takımlarıyla Yataklarınız Renklensin


Evinizi baştan aşağı değiştirmek, yepyeni eşya ve ev tekstil ürünleriyle süslemek ne güzel olurdu, değil mi? Artık bunu gerçekleştirmek bir hayal değil.. Birbirinden şık ürünlerle, istediğiniz o çarpıcı etkiyi yaratabilir, odalarınızda yaptığınız değişikliklerle herkesin beğenisini kazanabilirsiniz. Bunun için çıkan yepyeni uyku setleri, pike takımları ve nevresim takımlarına bakmanız yeterlidir. Özellikle Taç firmasının kalitesi, size bu yönde iyi bir kılavuz olacaktır.

Ev tekstili deyince akla ilk gelen nevresim takımları idi. Son yıllarda tekstilde gelişen modayla birlikte ürün seçenekleri de arttı. Artık uyku setleri ve pike takımlarına daha çok rağbet olduğunu görebiliyoruz. Kadınlar, kullanımı rahat olan ve şık olan uyku setlerini severek kullanıyor. İçinde yastık kılıfından çarşafa kadar gerekli olan malzemelerin bir arada olduğu set, ayrıca alışveriş yapmaya gerek bırakmıyor. Her parçadaki desenin aynı olmasıyla bir uyum yakalayan uyku setleri, en çok genç çiftler tarafından tercih ediliyor.



Genç kızların çeyiz hazırlığı, uzun ve yorucu bir süreci kapsar. Bu hazırlık içinde olmazsa olmaz parçalardan biri de uyku setleridir. Birden fazla renk ve desene sahip olan bu takımlar, her dönemde kullanabilir tarzda üretilmektedir. Üretilen kaliteli ve modern çizgilere sahip şık tasarımlar, modasını asla yitirmez. Kullanırken rahat bir uyku uyuyabileceğiniz uyku setleri, uygun fiyatlara satılmaktadır.

Yaz sıcaklarının gelmeye başladığı şu sıralarda uyku setlerini kaldırıp pike takımlarına geçen insanlar olduğunu görürüz. Pike takımları, hem yaz hem de bahar dönemlerinde insana bir serinlik katar. Uyku seti kadar kalın olmadığı için terletmez. Kullanımı rahat olan bu pike tasarımlarının, her renk ve desenine kolayca ulaşabilirsiniz. Tek kişilik ve çift kişilik olan modelleri bulunmaktadır. Yataklarınızın ölçüsüne göre, ihtiyacınız olan sayıda uyku setleri ve pike takımlarına sahip olabilirsiniz.

Bir evde, nevresim takımı ya da uyku setlerine olan ihtiyaç hiç bitmeyeceği için, indirimli fiyatların yer aldığı kampanyalardan yararlanıp ev tekstil ürününde olan eksiklerinizi tamamlamalısınız. Kaliteli ürünlerdeki bu fırsatları kaçırmayın!

3 Mayıs 2013 Cuma

Bebek Heyecanı!



Yeni doğum yapan tanıdığımızı ziyarete gittik. O ne şirin ve kullanışlı bebek battaniyesiydi o öyle. Annem tabi, bizim zamanımızda yoktu öyle şeyler diye söylenmeye başladı. Yıllarca önce var mıydı bilinmez ama şuan üretilen hijyenik ve güzel battaniyeler, gerçekten çok işe yarıyor. Bebek malzemeleri satan dükkanlarda yapılan alışverişlerde bir başka keyifli oluyor. Yeni doğmuş bir bebeğin, kocaman bir aileye kattığı heyecan anlatılamaz. Yaşamı farklılaştıran, anlarınızı tazeleyen bebeğinizin sağlığı, hiç kuşkusuz en önem verdiğiniz konudur. Rahat hareket edeceği giysiler, şirin patikler ve rengarenk bornoz, battaniye gibi ev tekstil ürünleri, ihtiyacınız olan şeylerdir. Bebek sahibi olmak, büyük bir sorumluluk. Büyüme sürecince özellikle bebekken giyeceği kıyafetten yiyeceği mamaya dek, her konuda hassas davranmanız da normaldir. İşte bu pazen kumaştan üretilen bebek battaniyeleri de, bebeğinizin sağlığına etki etmeyecek ürünlerdir. Yumuşak, kullanımı basit olan battaniyeler, hediye olarak da güzel bir fikirdir. Örneğin birkaç ay sonra doğum yapacak olan kuzenime, hediye olarak bu tarz bir ürün neden almayayım ki. Ailemize katılacak minik afacana, halasından güzel bir sürpriz. Mavi ve pembe olmak üzere birçok farklı renge sahip kaliteli ürünler, bebeklerimizi ısıtacak, dört mevsim boyunca gidilen tüm ortamlarda annelerimizin yardımına koşacaktır. Uygun fiyatlarında bulunduğu bu ürünler, işlerinizi kolaylaştırabilir hanımlar. Şık tasarlanmış, şeker görünen bu ürünleri, sevdiklerimize hediye etmeli, yeni doğan bebeklerimizi süslemeye başlamalıyız.