24 Mayıs 2013 Cuma

Jaluzi Perdelerle Görünmez Olmak Mümkün

Evinizin dekorasyonu için en önemli parçalardan biri şüphesiz perdedir. Perdenin seçimi aşamasında doğru karar verebilmek için evin dekorunu göz önünde bulundurmak gerekir. Örneğin duvarlarınız sarı ise perdenizi kırmızı seçmek sizin için yanlış bir tercih olacaktır. İki baskın rengi evinizde kullanmak göz yorar. Jaluzi perdeler sayesinde dışarıdan bakıldığında evinizin içi görülmez. Büyük şehirlerde binaların yan yana yapılması insanlarla fazlaca yakın mesafede oturmak zorunda bırakıyor. Örneğin karşı bina evinizin hemen bitişiğinde ise evinizin içinde otururken bile rahat edemezsiniz. Böyle durumlarda jaluzi perdeler en büyük kurtarıcınızdır. Jaluzi perdelerde dışardan bakan kimse içeriyi göremezken, siz perdenizden dışarıyı görebilirsiniz.

Bütün iş stresinizi evinizde dinlenirken unutmak istiyorsanız, ev dekorasyonunuza özen göstermelisiniz. Yatak odanızda Sarev marka nevresim takımları kullanarak odanızı aydınlatın. Çocuğunuzun genç odasını da unutmayın. Onun da nevresimlerini Sarev'in yüzlerce çeşidi arasından seçin. Sarev'e ek olarak Soley'in ürünleri de oldukça çeşitli. Renk renk Soley nevresim takımları genç odasına bambaşka bir hava katacak. Genç odasında mutlaka bir çalışma masası olmalı. Çalışma masası sayesinde çocuğunuz masasına oturup okul dönüşünü projelerini, ödevlerini yapabilir.Çalışma masasının boyutunu odanın boyutuna uygun seçmek de bir diğer önemli konu. 

Her gün evden çıkıp işe gittiğinizde çalışma azminin gelmesi için ofisinizi mümkünse bir iç mimar ile tasarlayın. Çünkü ofis koltuğunuzdan jaluzi perdenize kadar en kullanışlı, pratik ve rahat olanını seçmeniz gerekir. Ofis koltuğunda saatlerce oturacağınız için koltuğun rahat olması çok önemli. Jaluzi perdenizin rengini seçerken de ilham veren renkler seçmek faydalı olacaktır. Böylece işten bunaldığınızda kafanızı kaldırıp jaluzi perdelerinize bakarak biraz olsun ferahlayabilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder