19 Eylül 2013 Perşembe

Neon Modası

Bu sezonun neon renkler her yerde! Mağazalarda, sokaklarda, dekoratif ürünlerde pek çok yerde bu sezon neon renklere rastlayabilirsiniz. Özellikle bayanların aksesuarlarında sıklıkla rastlanan neon renkler, her kombin ile güzel görünüyor. Pek çok çanta ve ayakkabı modelinde bu sezon neon renklere rastladım. Dekoratif ürünlerde de oldukça güzel görünüyor. Neon renkli ürünleri klasik bir tarzda ya da abiye kıyafetleriniz ile bir çanta, bir ayakkabı ya da bir gözlük, kolye gibi ürünlerde kullanabilirsiniz. Neon renkler özellikle kuru sonbahar renkleri ile çok güzel duruyor. Açık, kuru bir kahverengi ceketin içerisine giyebileceğiniz neon pembe ya da neon sarı bir t-shirt oldukça hoş görünecektir.



Modada yaşanan bu neon değişim saçlara ve tırnaklara da sıçramış durumdadır. Neon oje renkleri bu aralar oldukça sık kullanılıyor. Neon saç renkleri ise çok şık ve trend görünüyor. Ünlü isimlerin başlattığı neon saç renkleri modası, her yere yayılmış durumda. İster tüm saçınızı neon renklere boyatın isterseniz sadece saçınızın bir kısmını boyatın. Farklı farklı renklere boyatabilirsiniz ya da hepsini aynı renge boyatabilirsiniz. Size kalmış.

17 Eylül 2013 Salı

En Rahat Sandalyeler

Salonu salon yapan en büyük mobilya koltuk takımıdır bence. Evin geri kalan diğer tüm mobilyaları ve ev tekstil ürünleri koltuk takımlarına göre ayarlanmalıdır. Koltuk seçerken sadece şıklığına dikkat etmeyin. Koltuk modellerinin rahatlığı da en az şıklığı kadar önemlidir. Zamanımızın çoğunu evlerimizde mobilyalarımızın üzerinde geçiriyoruz. Hem konforlu ve rahat bir gün geçirmemiz adına hem de ortopedi sağlığımız için rahat koltuklar oldukça önemlidir. Rahat koltuğun yanı sıra rahat yatak ve sandalye modellerine sahip olmak da gerekir. Yataklarınızı mutlaka ortopedik yatak seçmeye dikkat edin. Ortopedik koltuk, yatak ve sandalyeler sayesinde çok daha kaliteli bir yaşam süreceksiniz. Şık ve rahat sandalye - koltuk modellerini Evidea online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz. Evidea hem rahat hem de şık modelleri ile kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin kalbini çalıyor.



Evidea online alışveriş sitesini bir arkadaşımdan öğrendim. Kendisi daha önce bu siteden bir kaç mutfak eşyası ve bahçe mobilyaları satın almış. Benim de o dönem perdelerimi yenilemem gerekiyordu ve Evidea'dan satın aldığım perdelerden oldukça memnun kaldım. Bir kaç gün içerisinde siparişim evime kadar geldi. Online alışverişin bu avantajından çok memnunum. Hiç bir zahmete girmeden, dilediğiniz yerden dilediğiniz ürünü sipariş edebiliyorsunuz ve ürünler kapınıza kadar geliyor. İşte tam da bu sebep ile koltuk, sandalye, yatak gibi ürünleri online olarak satın almak çok mantıklı. Ağır ve büyük ürünler rahatlıkla kapınıza kadar getiriliyor. Siz de dilediğiniz ürünleri Evidea'dan satın alabilir ve kapınızdan bu ürünleri teslim alabilirsiniz. Evidea'da bulunan modern tasarımlı ve rahat sandalyelerden sipariş ettim. Onların gelmesini bekliyorum. Herkese online alışverişi ve Evidea'yı tavsiye ediyorum. Online alışveriş fırsatlarına mutlaka bir göz atın.

16 Eylül 2013 Pazartesi

Lezzetli Butik Pastalar

''Geçen ay bir arkadaşımın doğum günüydü ve eğlenceli bir butik pasta sipariş etmek istiyorduk. Bir hafta boyunca yakınımızda bulunan pastaneleri araştırdık. Pastalarının görüntülerine ve tatlarına baktık. Pek aradığımız gibi bir şey bulamadık. Daha sonra neden internetten sipariş etmiyoruz? diye düşündük. Bir kaç site araştırdık. Bir arkadaşımızın tavsiyesi ile Lezzet Siparişi isimli bir online alışveriş sitesi ile tanıştık. Site içerisinde pek çok güzel butik pasta, doğum günü pastası, nişan pastası çeşitleri vardı. Butik pastaları görünce adeta kendimizi kaybettik.''

13 Eylül 2013 Cuma

Dekorasyon Tüyoları

Bir süredir evimin dekorasyonu beni oldukça sıkmaya başlamıştı. Dekorasyon tüyoları alabilmek için bir kaç dergi karıştırdım ve ünlü tasarımcıların bu sezon en popüler olan tasarımlarını araştırdım. Dekorasyon için ayıracak çok büyük bir bütçem olmadığı için ufak tefek parçalar ile neler yapabilirim diye düşünüyordum.



Ev dekorasyon mağazalarını gezmeye başladım fiyatlar el yakıyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Evidea online alışveriş sitesi ile tanıştım. Site içerisinde uygun fiyatlı pek çok dekoratif ürün ve mobilya buldum. Siteyi saatlerce karıştırarak kendi evime ve zevkime uygun ürünleri seçtim. Aklımda bir şey olmadığı için hoşuma giden parçaları ayırdım sadece. Bir zigon sehpa, bir ayakkabılık ve iki adet kanvas tablo modeli satın almaya karar verdim. Siparişimi kolaylıkla verdim. Ürünlerim üç gün içerisinde evime ulaştı. Ürünler site içerisinde göründüğünden çok daha şıkmış.



Sitenin çalışma hızını en az ürünler kadar beğendim. Sorunsuz bir şekilde siparişimi verdim ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kanvas tablo modellerinden bir tanesini salonuma bir tanesini de yatak odama astım. Kanvas tablolar şık görüntüsü ile gören herkesi etkiliyor. Kanvas tablo modelleri eskimiyor ve yıpranmıyormuş. Ürünlerimden ve Evidea'dan oldukça memnun kaldım. Bu minik ayrıntılar evimde oldukça büyük bir değişiklik yarattı. Küçük bir bütçe ile evlerimizde büyük değişiklikler yapmak mümkün. Herkese Evidea'ya bir göz atmalarını öneririm.

4 Eylül 2013 Çarşamba

Duvarlarınız Hareketlensin

Evlerinizde ufak tefek değişiklikler yapmak ister misiniz? Düşük bir bütçe ile evinizi bambaşka bir yer haline getirmek mümkün. Yaşam alanınızın duvar rengini değiştirmek, değişik aksesuarlar ile duvarları süslemek gibi seçenekler ile evlerinizi baştan yaratabilirsiniz. Birbirinden güzel dekoratif ürünleri Evidea'da bulabilirsiniz. Duvarlarınızda yapacağınız değişiklikler ile evlerinizi hareketlendirebilirsiniz.

Duvar Sticker


Satın aldığınız dekoratif ürünlerin evin diğer mobilyaları ile uyum sağlamak zorundadırlar. Dekoratif ürünler, mobilya ve perdeler ile uyum sağlamazsa evde kalabalık bir görüntü kirliliği yaşanır. Mobilyaları çok desenli ve renkli evlerde çok fazla dekoratif eşya kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Duvarları yalın ve açık renkli olmalı ve çok fazla dekoratif eşya bulunmamalı. Fazla eşyalı evler içinde aynısı geçerlidir. Mobilyaları tek renk ve sade olan evler ise duvar sticker ve duvar saati modelleri ile evlerini hareketlendirebilirler. Birbirinden güzel duvar sticker modelleri ve duvar saati modelleri Evidea'da sizleri bekliyor.

Duvar Saati


Duvar stickerların uygulanması artık çok kolay. Tek başınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Oldukça şık modelleri ile duvar saatleri de Evidea'da sizi beklemektedir. Zevkinize ve bütçenize uygun modelleri seçip yaşam alanlarınızı daha renkli bir hale getirebilirsiniz. Geçen hafta Evidea'dan şık bir duvar sticker modeli sipariş ettik. Siparişim 7 iş günü içerisinde kapıma kadar geldi. Kolaylıkla uyguladım. Salonda beyaz duvar üzerine uyguladığımız duvar sticker oldukça hoş görünüyor. Bir adet de yatak odamı için almayı planlıyoruz.