7 Ekim 2013 Pazartesi

Mao'nun Gardrobu

Ünlü tasarımcı Duo Xu'nun Çin Halk Cumhuriyetinin önder kurucularından Mao Zedong'dan etkilenerek oluşturduğu yeni kreasyonu Avrupa kesimleri ile Çin desenlerini bir araya getiriyor. Mao's New Suit isimili bu tasarım çalışması ile dikkatleri üzerine çeken Duo Xu, Avusturalya'da yaşayan ünlü moda ve reklam fotoğrafçısı Vikk Shayen'in objektifine takılan pozlar ile bizlerle buluşuyor. Kesim olarak daha Avrupalı fakat Çin'in etnik desenlerinden izler de taşıyan kreasyonun bazı parçalarını ve Vikk Shayen'in güzel fotoğraflarını sizler ile paylaşıyorum.





2 Ekim 2013 Çarşamba

Sarev ve Soley ile Yatak Odası Şıklığı

Evidea.com, evinizin ihtiyaç duyabileceği her tür ürünü bulabileceğiniz bir web portalı. Banyonuz, mutfağınız, yatak odanız, bahçeniz için gerekli olabilecek kaliteli ürünler, evidea’da. Hesaplı alışveriş şansı ve zengin ürün yelpazesi de cabası. Özellikle ev tekstili konusunda iddialı olan evidea, sitede Soley ve Sarev gibi markaların ürünlerine yer veriyor.



Soley, nevresimler, banyo ve klozet takımları, bornoz ve havlular, yatak ve baza ürünleri gibi ev ürünleri üreten bir marka. Evidea’da, bütün Soley ürünlerini bulabilirsiniz. Ev tekstilinde en önemli mesele, dayanıklılık ve kalite. Çünkü ev tekstili ürünleri, kolayca yıpranabilir ve eskiyebilir. Ürünün hammaddesi, işleniş biçimi önemli, çünkü bu ürünleri uzun yıllar kullanabilmek önemli, eski bir deyiş şöyle der: ucuz ürün alacak kadar zengin değilim. Bu tür ayrıntılar, aynı zamanda hayatınızı da zenginleştirecektir. Ürünlerin dizaynları, tasarımları, göz zevkinizi okşayacak, gün içinde keyifli olmanızı sağlayacak ve misafirlerinize sahip olduğunuz estetik zarafeti gösterecek.

Evidea’da bulabileceğiniz bir diğer ev tekstili markası da, Sarev. Elegan koleksiyonu, rahat kullanımı ve estetik tasarımıyla, evinize alacağınız bir Sarev ürünü, yaşamınızı zenginleştirecek küçük ayrıntılardan biri olacak. Unutmayın, hayatını yaşanılır kılan, bu ayrıntıların toplamıdır. İyi yaşamak, herkesin hakkı. Yatak odası, banyo ve mutfak ürünleri tasarlayan Sarev, uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünler yaratıyor. Bu ürünlerin hepsine, evidea.com adresinde ulaşabilirsiniz.



Evinize özen göstermeniz, sadece sağlığınız için değil, psikolojiniz için de önemli. Evinde rahat ve mutlu olan bir birey, dışarıda da mutlu olacaktır. o yüzden, evinize ait her ayrıntıyı ince ince hesaplamalı, mümkünse kaliteli ürünlere yönelmeli, uygun renk seçimiyle, estetik tasarımlarla göz zevkinini tatmin etmelisiniz. Aynı zamanda, evinize gelen misafirlerin de iyi hissedebilmesi için, estetik zevkinizi evinize yansıtmalısınız. Yatak odanızda kullanacağınız nevresimden duvara asacağınız bir tabloya, mutfak malzemelerinden banyonuzun dekorasyonuna, her ayrıntı güne iyi başlamanızı sağlayacak, keyfinize keyif katacak. Evidea, bu konuda en büyük yardımcınız. Mağaza mağaza dolaşmak zorunda kalmadan, yüzlerce ürünü inceleyebilir, aynı anda birden fazla ürün sipariş edebilirsiniz. Üye olun ve ürünlerimizi, fiyat kalite oranlarımızı inceleyin.

Temizliğin Böylesi

Geçen ay bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir online alışveriş sitesinden H2O Mop X5 buharlı temizleyici satın aldım. H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile evimin parke olan yüzeylerini temizlemeyi planlıyordum. Elektrik süpürgesi çok sert ve parke yüzeyleri çizebiliyor. Parkelerim yeni olduğu için özen göstermeye çalışıyorum. H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi satın aldıktan sonra bir hafta boyunca parkeleri temizlemek için kullandım.



Suyu buhara dönüştürerek çalışan H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile temizlik yapmak oldukça kolay. Başka her hangi bir kimyasal eklemek zorunda kalmıyorsunuz. Buharın sıcaklığından yararlanarak kolaylıkla parkelerimi temizledim. Daha sonra öğrendim ki H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi pek çok yüzeyde kolaylıkla uygulayabiliyormuşuz. Değişebilen başlıkları ile H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi önce camları temizlemek için daha sonra da bazı mobilyaları temizlemek için kullandım. Her yüzeyde harikalar yaratan H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile temizlik artık benim için sorun olmaktan çıktı.



Arkadaşımdan öğrendim H2O Mop X5 buharlı temizleyici giysi temizliğinde bile kullanılabiliyormuş henüz denemedim ama en kısa sürede deneyeceğim herkese H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi tavsiye ediyorum. Online alışveriş sitelerinden ya da mağazalardan bu güzel ürünü satın alabilirsiniz. Evidea online alışveriş sitesinde kırmızı ve yeşil seçenekleri bulunan H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi rahatlıkla uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.