2 Ekim 2013 Çarşamba

Sarev ve Soley ile Yatak Odası Şıklığı

Evidea.com, evinizin ihtiyaç duyabileceği her tür ürünü bulabileceğiniz bir web portalı. Banyonuz, mutfağınız, yatak odanız, bahçeniz için gerekli olabilecek kaliteli ürünler, evidea’da. Hesaplı alışveriş şansı ve zengin ürün yelpazesi de cabası. Özellikle ev tekstili konusunda iddialı olan evidea, sitede Soley ve Sarev gibi markaların ürünlerine yer veriyor.



Soley, nevresimler, banyo ve klozet takımları, bornoz ve havlular, yatak ve baza ürünleri gibi ev ürünleri üreten bir marka. Evidea’da, bütün Soley ürünlerini bulabilirsiniz. Ev tekstilinde en önemli mesele, dayanıklılık ve kalite. Çünkü ev tekstili ürünleri, kolayca yıpranabilir ve eskiyebilir. Ürünün hammaddesi, işleniş biçimi önemli, çünkü bu ürünleri uzun yıllar kullanabilmek önemli, eski bir deyiş şöyle der: ucuz ürün alacak kadar zengin değilim. Bu tür ayrıntılar, aynı zamanda hayatınızı da zenginleştirecektir. Ürünlerin dizaynları, tasarımları, göz zevkinizi okşayacak, gün içinde keyifli olmanızı sağlayacak ve misafirlerinize sahip olduğunuz estetik zarafeti gösterecek.

Evidea’da bulabileceğiniz bir diğer ev tekstili markası da, Sarev. Elegan koleksiyonu, rahat kullanımı ve estetik tasarımıyla, evinize alacağınız bir Sarev ürünü, yaşamınızı zenginleştirecek küçük ayrıntılardan biri olacak. Unutmayın, hayatını yaşanılır kılan, bu ayrıntıların toplamıdır. İyi yaşamak, herkesin hakkı. Yatak odası, banyo ve mutfak ürünleri tasarlayan Sarev, uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünler yaratıyor. Bu ürünlerin hepsine, evidea.com adresinde ulaşabilirsiniz.



Evinize özen göstermeniz, sadece sağlığınız için değil, psikolojiniz için de önemli. Evinde rahat ve mutlu olan bir birey, dışarıda da mutlu olacaktır. o yüzden, evinize ait her ayrıntıyı ince ince hesaplamalı, mümkünse kaliteli ürünlere yönelmeli, uygun renk seçimiyle, estetik tasarımlarla göz zevkinini tatmin etmelisiniz. Aynı zamanda, evinize gelen misafirlerin de iyi hissedebilmesi için, estetik zevkinizi evinize yansıtmalısınız. Yatak odanızda kullanacağınız nevresimden duvara asacağınız bir tabloya, mutfak malzemelerinden banyonuzun dekorasyonuna, her ayrıntı güne iyi başlamanızı sağlayacak, keyfinize keyif katacak. Evidea, bu konuda en büyük yardımcınız. Mağaza mağaza dolaşmak zorunda kalmadan, yüzlerce ürünü inceleyebilir, aynı anda birden fazla ürün sipariş edebilirsiniz. Üye olun ve ürünlerimizi, fiyat kalite oranlarımızı inceleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder