15 Temmuz 2014 Salı

Evidea’nın Çelik Kasaları

İster kendi işini yapan bir iş adamı olun, ister kendi birikimlerini güvenli bir şekilde saklamak isteyen bir genç, bir çelik kasaya ihtiyacınız var. hatta, çelik kasalar, altın, döviz gibi birikimleri olan ev hanımları için de gerekli. Sadece para değil, değerli evrakları, mücevherlerinizi, çocuklarınızın ya da ev halkının eline geçmesini istemediğiniz belgeleri de saklayabilirsiniz.

Bu ürünlerin bazıları duvara monte edilebilir. Ev için, kadınların kullanımına uygun ürünler pembe, mavi, mor, sarı gibi renklerde üretilmiş. Bu ürünlerin büyük bir çoğunluğu elektronik tuşlu, çağın teknolojisine uygun bir şekilde üretilmiş. Eski tip kasaları görenler hatırlayacaktır, çok ağır, anahtarla açılıp kapanan ürünlerdi. Günümüzde ebatlar biraz küçüldü, yatak odanızda, ofisinizde saklamanız ya da duvarınıza monte edebilmeniz için. Bu alanda üretim yapan firmalar, Kale, Balatlı, Federal Power gibi saygın markalar. Anahtar sektörünün de devlerinden Kale, büyük boy, biri kırmızı, diğeri siyah olmak üzere geniş çelik kasalar üretiyor. Bu ürünün özelliği yüksek güvenlikli olması ve elektronik şifre ile açılması. Duvara monte edilebilen bu ürünün iç yüzeyi kadife kaplı. Büyük firmalar için ideal. Kale’nin bir diğer ürünü de Laptop Tip denilen model. Yere ya da duvara monte edilebilen bu ürün, anahtarla da açılabiliyor.
 çelik kasa



Balatlı ise, farklı renklerde, evde kullanıma uygun ekonomik ürünler üretiyor. Pembe ya da mavi çelik kasalar, aynı zamanda hoş bir görünüme sahip. Elektronik tuşlu bu ürünün yanında, iki de anahtar veriliyor.
 çelik kasa


Tüm bu ürünleri, Evidea.com adresinde görebilirsiniz. Ayrıca, çelik kasa haricinde, birbirinden farklı para kasalarını da inceleyebilirsiniz. Evidea’nın farkı, tüm bu ürünleri mağaza fiyatından daha ucuza satın alma olanağı vermesi. Çünkü sadece ürünün kendisine para veriyorsunuz. Bunun haricinde ev için ihtiyaç duyabileceğiniz her tür ürün var sitede. Halılar, lambalar, mobilyalar, mutfak ürünleri, raflar… Yorulmadan, bir tek tıkla bu ürünleri sipariş edebilirsiniz. Yeni eşyalarınız evinize kadar geliyor, hem de daha ucuza. Bir sürü mağazayı gezmek durumunda kalmıyorsunuz. Çok ekonomik, çok keyifli. Evidea’da mobilyaları, aksesuarları, halıları inceleyin, paranız kasanızda kalsın.  

2 Temmuz 2014 Çarşamba

Çalışan Rahatı

İnsanların çalışma performanslarını etkileyen etmenler çok büyük bir öneme sahiptir. Bir insanın daha rahat üretebilmesi için daha rahat çalışma şartlarına ihtiyacı vardır. Bunun azami şekilde sağlanmadığı takdirde çalışan performansından büyük düşüşler olacaktır. Firmaların çok fazla önem vermedikleri ya da üstünde durmadıkları bu konu, aslında kendilerinin üretim kalitesini düşürmektedir. Özellikle beyaz yakalıların çalışma şartları bazen çalışmayı çok zorlaştırmaktadır. Tüm gün boyunca aynı ofis koltuğunda oturan birisinin kendisini sürekli rahatsız eden bir ofis koltuk ile baş etmesi çok zor olacaktır. Sürekli kendisini rahatsız eden bir ofis koltuğuna otururken o çalışandan çokta verimli olması beklenmemelidir.


Özellikle ofis çalışanlarının sıkça rahatsız oldukları ve rahatsızlıklarını dile getirdikleri bu ofis koltuk modelleri giderek iyileşse de firmaların ilgisizlikleri yüzünden çalışanlar hala eski hiç ergonomik olmayan ofis koltuk modellerinde oturmaya mahkum ediliyorlar. Çalışanların özellikle bel ağrısından şikayet etmesine sebep olan bu ofis koltuk modelleri her gün bele biraz daha zarar vermektedir. Bu yüzden bu eski tip ofis koltuklarının kullanılması çok yerinde bir karar değildir. Hem çalışan sağlığını hem de düşen performansı göz önüne alacak olursak, bu ofis koltuk modellerinin değiştirilmesi her şirket için çok daha faydalı bir adım olacaktır.

Son dönemde çıkan bazı ofis koltuklarında mükemmel bir özellik bulunuyor. Ofis koltuğu siz üzerine oturduğunuz anda hareketli yapısı sayesinde sizin vücud yapınıza uyum sağlıyor. Özellikle belinizi desteklemesi ve omuriliğinize göre şekil alması oturanın bel ve sırt sağlığı açısından çok büyük bir önem taşımaktadır. Hem çalışan sağlığının bozulmaması hem de alınan performansın arttırılması için bu tip değişiklikler atlanmamalı ve önemsenmelidir.