25 Temmuz 2013 Perşembe

En Güzel Dekorasyon Ürünleri

Ev dekorasyonunda çarpıcı detaylar ile evlerinize hareket getirin. Tablolar, duvar stickerları, aynalar hatta bazen küçük biblolar bile evinizin bambaşka görünmesini sağlayabilir. Değişik dekoratif ürünler ile evlerinizi güzelleştirebilirsiniz.



Dekorasyonda işlevselliğe mi yoksa şıklığa, tasarıma mı daha çok önem veriyorsunuz? Evleriniz işlevsellik üzerine mi yoksa şıklık üzerine mi kurulu? Hem işlevsel hem şık cevabı bu sorulara verilebilecek en güzel cevap olsa gerek. Dekorasyon ne kadar şık olursa olsun işlevselliği olmadığında pek bir işe yaramıyor sadece gösterişten ibaret kullanışsız, göz boyayan ürünler bir süre sonra ev içerisinde huzurunuzu bozmaya başlıyor. İşlevselliğin önemi hayatımızın çoğunu geçirdiğimiz yaşam alanlarımız için oldukça fazladır. Şık görünen fakat ortopedik olmayan koltuklar, yemek masaları ve benzeri ürünler rahatımızı kaçırmakla kalmıyor, sağlığımızı da tehdit ediyor.



Hem işlevsel hem de şık ürünleri bir arada bulabileceğimiz mobilyacı ve ev dekorasyon mağazalarının sayısı günümüzde oldukça azalmıştır. Evidea’da aradığınız, ihtiyacınıza yönelik her türlü sorunun cevabını bulabilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürünler 7 iş günü içerisinde elinize ulaşır.Dekorasyonda işlevselliğin yanı sıra sadelik de önem arz etmektedir. Kalabalık evler, karmaşık dekorasyonlar, içerisinde yaşayan insanlara sıkıntı vermektedir. Dekorasyon sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Renk uyumlarını, mobilyalar arası uyumları yakalamak oldukça zor bir konudur. Zaten zor olan bu konuyu bir de karmaşık hale getirmek dekorasyonunuzu içinde yaşanmayacak bir hale sokabilir. Ev dekorasyonu için sadelik bu sebeplerden ötürü önemlidir. Dekorasyon gücünden yararlanın. Sade olması çirkin anlamına gelmez. Evlerinizin duru bir şıklığa sahip olması için açık renk mobilyalar, karmaşık olmayan desenler ve duvar kağıtları seçmelisiniz. Karmaşık görünmeyen yalın tabloları duvarlarınızda kullanabilirsiniz. Ağırlıklı olarak doğa ile özdeşleşmiş olan yeşil, toprak rengi, bej, mavi gibi doğal renkler kullanmalısınız. Evlerinizi romantik bir sakinlik kazandıracak olan pastel renkleri de tercih edebilirsiniz. Aksesuar olarak yapay biblolar, heykellerdense saksı ve çiçekleri tercih etmeniz hem evinizi ferahlatacak, huzur verecek hem de oldukça şık duracaktır. Renklerin gücünden mutlaka yararlanın. Aradığınız sakin ve dingin ürünleri Evidea’da bulabilirsiniz. Evidea farkı ile siz de bu güzel ürünlere sahip olun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder