29 Kasım 2013 Cuma

Soley Kalitesi

Soley nevresim ürünleri her mevsim size kendinizi iyi hissettirir. Geçenlerde kendime bir nevresim takımı aldım. Uzun zamandır beğendiğim bu nevresim takımını almayı hep ertelemiştim. En sonunda dayanamayıp gidip aldım. İlk başlarda çok mutluydum derken bütün bu mutluluk uçup gitti. Çünkü aldığım ürün kalitesiz çıktı ve birkaç yıkamadan sonra hem rengi soldu hem de deseni bozuldu. Kumaş kalitesindeki yıpranma da çok sinirimi bozdu.

Soley


Bende hemen online alışveriş sitelerini taramaya başladım. Gözüme güzel görünen bir nevresim takımını seçerek kendimi bir nebze olsun mutlu hissetmek istiyordum. Fakat bu defa alacağım nevresim takımının markası kesinlikle Soley olmalı diye kendi kendimi ikna ediyordum. Kaliteli bir ürün almazsam eğer daha çok mutsuz olurdum ben. Bu yüzden en kalitelisi hangisiyse onu almaya karar verdim. Gidip hemen Soley marka bir nevresim takımı aldım. Öylesine güzeldi ki sabah uyandığımda kendimi mutlu hissediyordum.

Eve bir de vestiyer almam gerekiyordu. Bir türlü hangi vestiyeri alacağıma karar veremedikten sonra yine çıkış yolunu online alışverişte buldum ve güzel bir online satış mağazasına girdim. Burada çok sayıda model vardı. Aynalı, çekmeceli derken istediğim vestiyer modelini nihayet buldum. Bu sefer anneme güzel bir sürpriz yapmaya karar verdim.

Vestiyer


Annem ev eşyalarına bayılır ve ben de ev eşyalarından en beğendiğimi ona hediye etmeye karar verdim. Çok güzel bir tablo gördüm. Sonra bu tabloyu hemen online sipariş ettim. Ürünler kısa süre içerisinde eve geldiğinde annem gerçekten çok sevinmişti.

13 Kasım 2013 Çarşamba

Bahçe Mobilyalarınız Burada

Bahçe işleri ile uğraşmayı sevenler mutlaka Evidea'nın sitesinde bulunan bahçe bölümüne bir göz atmalılar. Birbirinden güzel bahçe aletleri ile her türlü işiniz oldukça kolay bir hale gelecek. Evidea'da bulunan son teknoloji bahçe aletleri kolay kullanımları ve uygun fiyatları ile oldukça dikkat çekiyor.




Evidea'yı yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile keşfettim. Öncelikle kullanışlı bir çim biçme makinesi satın aldım. Bu makine ile sararıp solan, yabani otlardan kurtulmak oldukça kolay bir hale geldi. Makine kocaman görüntüsüne rağmen kolay kullanımı ile herkese hitap ediyor.



Evidea'da akülü ve benzinli pek çok çim biçme makinesi modeli bulunuyor. Evidea'da işinize yarayacak hem işlevsel hem de uygun fiyatlı bahçe aletlerinin yanı sıra şık bahçe mobilyalarını da bulabilirsiniz. Birbirinden güzel şık bahçe mobilyaları ile bahçeleriniz çok daha güzel bir hale gelecek. Bahçe mobilyalarınız hem rahat hem de şık görünsün istiyorsanız mutlaka Evidea'ya bir göz atın.



Bahçe mobilyaları arasında hamaklar, sandalyeler, şemsiyeler, çardaklar, salıncaklar ve daha pek çok güzel ürün bulabilirsiniz. Evidea'dan aldığım salıncak yazları bahçemi süslerken kışları ise terasımda oldukça işe yarıyor. Hem rahat hem de oldukça keyifli olan salıncağımı yaz kış kullanabiliyorum.



Evidea'da süs havuzlarınız için pek çok ürün bulunmaktadır. Dalgıç pompa gibi işlevsel ürünleri buradan satın alabilirsiniz. Kış aylarına özel kızak modelleri de Evidea'da sizleri bekliyor. Kızak modelleri arasında seçim yaparken güvenlik kilitlerine dikkat edin. Birbirinden güzel modelleri Evidea'da bulabilirsiniz.


Ofis Mobilyası Seçimi

Perde seçerken pencerenizin ölçülerini almalısınız. Evinize uygun olmayan bir perde komik bir görüntüye sebep olacaktır. Camınızın yarısını kapatan ve diğer yarısını açıkta bırakan bir perde hoş bir görüntü sağlamaz. Perde dışarıdaki insanların özel alanımızı görmelerini önler. Bu sayede evin içerisinde rahatlıkla hareket edebiliriz. Perdesiz bir evde yaşıyorsanız her an herkesin sizi gözetlediğini düşünebilirsiniz. Binaların birbirine çok yakın olduğunu da göz önünde bulundurursak perdesiz bir ev her saniye görülmeye açıktır. Karşı komşunuzun her saniye ne yaptığını görmenize gerek yok. Bu yüzden perdeler her eve lazım. Perdesiz evlerde dışarıdan yansıyan ışık gece uyurken gözünüzü alır ve uyumanızı engeller.

Perde


Ev ve iş yerlerinde perde şarttır. İş yerleri için genellikle stor perde, jaluzi önerilir. Bambudan yapılan bu stor perdeler son derece doğal bir görünüm sağlar. Perde fiyatları da son derece uygundur. Aldığınız kumaşa ve ölçüye bağlı olarak fiyat değişiklik gösterir. Perde seçerken yapmanız gereken en doğru şey eşyalarınızla uyumlu bir perde seçmektir.

İş yerlerinde modern ofis mobilyaları da çok dikkat çeker. Ofis mobilyaları fiyatları da son derece önemlidir. Bütün gününüzü geçirdiğiniz ofisinizde sandalyeleriniz, koltuklarınız yeterince rahat değilse iş hayatınız kabusa dönüşebilir. Bunun önüne geçmek için son derece rahat ofis mobilyaları almalısınız. Özellikle koltukların rahat olması şarttır. Bir misafiriniz geldiğinde onu koltuğa oturtarak ağarlarsınız. Koltuğunuz rahat değilse misafiriniz de kendisini rahatsız hissedecektir.

Ofis mobilyalarının en belirgin rengi siyah ve beyazdır. Genellikle iş yerinde aydınlık bir ortam yaratmak için beyaz mobilya tercih edilir. Beyaz mobilyalar son derece ferah ve aydınlık bir atmosfer yaratır. Genellikle ofisler beyaz mobilyalarla dekore edilir. İş yerinde stresi de en aza indirmek için ortamın ferah olması şarttır. Kasvetli ortamlarda çalışmak çok zordur. Bütün mobilyaların siyah olduğunu düşündüğünüzde içiniz sıkılır ve işe odaklanamazsınız. Bulunulan ortam düşünce yapısını dahi etkilediğinden iş yerlerinin ofis mobilyası seçimine özen göstermesi şarttır.