13 Kasım 2013 Çarşamba

Ofis Mobilyası Seçimi

Perde seçerken pencerenizin ölçülerini almalısınız. Evinize uygun olmayan bir perde komik bir görüntüye sebep olacaktır. Camınızın yarısını kapatan ve diğer yarısını açıkta bırakan bir perde hoş bir görüntü sağlamaz. Perde dışarıdaki insanların özel alanımızı görmelerini önler. Bu sayede evin içerisinde rahatlıkla hareket edebiliriz. Perdesiz bir evde yaşıyorsanız her an herkesin sizi gözetlediğini düşünebilirsiniz. Binaların birbirine çok yakın olduğunu da göz önünde bulundurursak perdesiz bir ev her saniye görülmeye açıktır. Karşı komşunuzun her saniye ne yaptığını görmenize gerek yok. Bu yüzden perdeler her eve lazım. Perdesiz evlerde dışarıdan yansıyan ışık gece uyurken gözünüzü alır ve uyumanızı engeller.

Perde


Ev ve iş yerlerinde perde şarttır. İş yerleri için genellikle stor perde, jaluzi önerilir. Bambudan yapılan bu stor perdeler son derece doğal bir görünüm sağlar. Perde fiyatları da son derece uygundur. Aldığınız kumaşa ve ölçüye bağlı olarak fiyat değişiklik gösterir. Perde seçerken yapmanız gereken en doğru şey eşyalarınızla uyumlu bir perde seçmektir.

İş yerlerinde modern ofis mobilyaları da çok dikkat çeker. Ofis mobilyaları fiyatları da son derece önemlidir. Bütün gününüzü geçirdiğiniz ofisinizde sandalyeleriniz, koltuklarınız yeterince rahat değilse iş hayatınız kabusa dönüşebilir. Bunun önüne geçmek için son derece rahat ofis mobilyaları almalısınız. Özellikle koltukların rahat olması şarttır. Bir misafiriniz geldiğinde onu koltuğa oturtarak ağarlarsınız. Koltuğunuz rahat değilse misafiriniz de kendisini rahatsız hissedecektir.

Ofis mobilyalarının en belirgin rengi siyah ve beyazdır. Genellikle iş yerinde aydınlık bir ortam yaratmak için beyaz mobilya tercih edilir. Beyaz mobilyalar son derece ferah ve aydınlık bir atmosfer yaratır. Genellikle ofisler beyaz mobilyalarla dekore edilir. İş yerinde stresi de en aza indirmek için ortamın ferah olması şarttır. Kasvetli ortamlarda çalışmak çok zordur. Bütün mobilyaların siyah olduğunu düşündüğünüzde içiniz sıkılır ve işe odaklanamazsınız. Bulunulan ortam düşünce yapısını dahi etkilediğinden iş yerlerinin ofis mobilyası seçimine özen göstermesi şarttır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder