14 Ocak 2014 Salı

Rahat Çalışma Ortamı

Hızla gelişen teknoloji sayesinde bilgisayarlar evde, ofiste her yerde hayatımızda sürekli yer kaplayan aletler haline geldi. Yaşantımızda geniş bir yer kaplayan bu aletler ne yazık ki insanları çok uzun saatler ekran karşısına kilitliyor. Ödev yaparken, iş yerinde veya oyun gibi sebeplerle insanlar hayatlarının büyük bir kısmını bilgisayar karşısında geçiriyor. Bizlere düşen de sağlıklı olabilmek adına en iyi önlemleri almak ve bilgisayar kullanılan ortamı kullanışlı hale getirmektir.

Bilgisayar koltuğu ve bilgisayar masası özellikle dikkat edilmesi gereken aparatlardır. Düzgün bir oturma, doğru açı ile kolları kullanma ve ekranın durduğu yükseklik, uzaklık gibi konular sağlık açısından önemlidir. İyi bir bilgisayar masası kullanışlı olmalıdır. Büyük bir masa ve özellikle çekmeceleri, kablo delikleri bulunan masalar ortamın kullanışlı olmasını etkiler ve bizlerin daha rahat çalışmasını sağlar. Çok bölmeli bilgisayar masası modelleri kalitesine göre çok farklı fiyatlarda bulunabiliyor. Ölçülerine göre de fiyatlarda artma veya azalma olabiliyor.

Alınması planlanan koltuk ve bilgisayar masası kullanırken ayarlanabilir olmalı ve ekran karşısında geçireceğimiz saatleri bizlere en az sağlık problemi ile yansıtmalıdır. Çok uzun süre bilgisayar karşısında çalışan insanlarda gözüken bel, boyun sıkıntılarının yanı sıra gözlerde de bozulmalar yaşanabiliyor. Bunları en aza indirmek için doğru bir pozisyonda oturmak ve ekrana en az yarım metre mesafede bulunmak gerekiyor. İyi bir bilgisayar masası ve koltuğu bu çözümlerin ilk noktası.

Evidea'dan alacağınız bilgisayar masalarında kapıda öde seçeneği mevcuttur. Kapıda öde seçeneği ile içiniz daha rahat edecektir.

6 Ocak 2014 Pazartesi

E ticaret ve Evidea

İnternetle birlikte yeni bir çağ başlayan dünyamızda, yavaş yavaş her şeyin tanımı değişiyor. Bunların yanında yeni yeni ortaya çıkan meslekler ve kavramlar da var. Ben yenilikler üzerinden değil de değişimler üzerinden gitmeyi istiyorum bu yazımda. Evimde her zaman kullandığım, çok uygun fiyatlara edindiğim, kaliteli ürünlerinden hep memnun kaldığım, bana her zaman yardımcı olan bir marka; Evidea ile ilgili görüşlerimi e- ticaret hakkında düşündüklerimle sentezleyerek sizlere sunacağım.
 
http://eticaretmag.com/tag/evidea/


E-ticaret, internetle birlikte değişen ve gelişen günlük hayatta, bizim için sağlanmış kolaylıklardan sadece biri. Önceleri etrafımızda mağaza varsa ona gider yoksa daha uzak semtlere veya şehirlere gider, sonra koca mağazalarda, depolarda kaybolur, fiyatını bilmediğimiz ürünleri tee kasaya götürür fiyatlarını sorar, kendisini beğenip de rengini beğenmediğimiz ürünün başka rengi var mı diye sormak içi görevli aramalara son veren bir uygulamadır e - ticaret. Ayrıca kargoyla geldiği için de ürünü yanımızda taşıyarak yorulmamamız da cabası. Bu uygulama internetin gelişmesiyle önce dünya çapındaki markaların yaptıkları bir uygulama. Gazeteler bile artık matbaalarını kapatmış iken neden alışveriş devleri hala kataloglar bassın, neden sadece ürünlerini mağazalarda sergilesin ? Dünya devlerinden sonra yavaş yavaş batıdan doğuya doğru sırayla şirketler kendilerini internet üzerinde de tanıtmaya başladı. Orada da sunmaya başladılar. Türkiye'de yeni ama bir o kadar da güçlü bir marka olan Evidea, mağaza açmadan, sadece depo kullanarak ürünlerini internet üzerinden pazarlıyor. Kısa sürede bir pazara ulaşan Evidea 1 2 sene içerisinde ilk 10 şirket arasına girmeyi planlıyor. Evidea için sosyal medya ve e ticaret her şey demek. Çünkü tüketiciler gelip mağazada ürünleri göremedikleri için onları tanıttıkları internet ağlarında tanıtımları çook iyi olmak zorunda. Bunların yanında etkileşimleri de kaliteli olan firma, müşterilerinin her derdini dinliyor, onlara çözümler üretiyor.

3 Ocak 2014 Cuma

Evinizi Yenileyin

Yeni yılın gelmesi ile birlikte yaşamınızda ufak tefek bazı değişiklikler yapma vakti gelmedi mi? “Ev dediğin insanın zindanı değil, sarayı olmalıdır” diye bir söz vardır. Yaşadığımız ev sadece içine girebileceğimiz bir dört duvar, başımızı sokabileceğimiz bir çatı olmamalı. İçerisinde kendinizi bulabileceğiniz, sizi sadece fiziki açıdan koruyan değil bunun yanında ruhunuzu yansıtacak ve ferahlatacak bir yapıda da olmalıdır. Bunun içinde evin nasıl bir dekorasyona sahip olduğu bizim için çok önemlidir.



Ev dekorasyonunuzu yapabilmek için profesyonel bir ekibe ihtiyacınız olduğunu düşünmeyin. Bu aynı zamanda kendi kendimize de yapabileceğimiz güzel bir uğraş. Unutmayalım ki o evde öncelikle biz yaşıyoruz. Asıl önemli olanda bizim beğenmemiz değil mi zaten.Kendi zevk ve ilginize yönelik bir ev dekorasyonu yapmak, günümüzde çok kolay ve pratik bir iş halini almış bulunmakta, evimizin dekorasyonunu kendi zevkimize göre yapabilmek için bize çok güzel dekorasyon fikirleri, birbirinden güzel ve yenilikçi ürünler sunan evidea.com adresi yeterli aslında.



Evidea online alışveriş sitesinden kendi zevkimize yönelik güvenle, yüzlerce model arasından tercih yapabilir, kafamızda güzel dekorasyon fikirleri yaratabiliriz. Bize sunulan bu güzel hizmeti kendi yaşam alanlarımız için değerlendirmek, bizler için büyük kolaylıklar sağlıyor. Hem kendi evimizin dekorasyonunu yapmış olmaktan dolayı alacağımız zevk, hem de cebimizden yüklü bir miktarda para çıkmasını engelliyoruz. Bu şekilde ev dekorasyonu yapmak o güzel evlerimizi bizler için birer zindan değil, birer saray haline getirmemizi sağlıyor.