6 Mayıs 2014 Salı

İçimizdeki Kıvılcım Artık Duvarımızdaki Kanvas Tabloda


Evlerimizi güzelleştiren ve daha hoş görüntüye sahip olmasına sağlayan bir çok eşyamız vardır. Evlerimizin güzel görünmesini sağlayan ana eşyaların yanında, aslında küçük ama pek göze çarpmayan eşyaların sayesinde olmaktadır. Örneğin; tablo, duvar stickleri, aydınlatma sistemleri veya duvar saatleri, evimizde pek göze batmayan, genelde arka plan duran eşyalarımızdır. Fakat bu eşyalarımız dikkat edin, evde gerek misafirleriniz olsun, gerekse kendiniz ile baş başa kaldığınız zamanlar, dalıp gitmenizi sağlayan eşyalardır.  Çünkü bu küçük ve ev dekorasyonunda önemsiz gibi görünen eşyalar, bizlerin hayallerini simgeleyen ya da bir anlık nefes alıp, zihnimizi boşaltmamıza sağlayan eşyalardır.
 kanvas tablo

Özellikle duvara astığımız tablo, bizlerin hayallerini, yapmak istediğimiz, beğendiğimiz şeyleri simgelemektedir. Böyle konuşulduğu zaman herkesin akıllarına, hep kurduğu, istediği hayaller gelir. Ve içimizden ister istemez tablo alma isteği uyanır. Çünkü hayalimiz içimizde her zaman yanan bir kıvılcımdır. Sadece onu alevlendirecek fırsatı ya da cesareti bulamamış olabiliriz. Bu yüzden içinizden tablo satın almak geldiyse, tablo alırken de dikkatli olmanızı tavsiye ederim.


Çünkü insan sağlığına zarar veren çok fazla tablo vardır. Pvc kaplama ve bazı kanserojen boyalar ile yapılmış, ucuz tablolar, bizlerin sağlığına da etkilemektedir. Bu yüzden tablo alırken, kanvastablo çeşitlerine yönelmenize tavsiye ederim. Kumaş üzerine yapılan dijital baskılama tekniği ile bizlerin sağlığına zarar vermemektedir. Ayrıca kanvas tablo, orjinal yağlı boya tabloların yerini bire bir tuttuğu için evimizin dekorasyonunda, çok hoş bir görüntünün oluşmasına da neden olacaktır. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder