10 Şubat 2014 Pazartesi

Duvarlarda Şenlik

Herkesin isteyeceği bir şeydir şıklık öyle değil mi ? Eşyalarınızın, dizaynınızın güzel görünmesini kim istemez ki ? Bunun yanında, duvarların görünümü de önemlidir. Yeni duvar stickerlarını ve duvar saatlerini gördünüz mü ?

Duvar sticker ile duvarlarınıza hareket katacaksınız. Priz, çocuk, renkli, naturel, yazılabilir ve modern sticker çeşitleri mevcuttur. Özellikle çocuk odalarında, renkli çizgi film karakterleri ve canlı desenlerle çocuğunuzun ve sizin de seveceğiniz odaya sahip olabileceksiniz. Kimi ürünlerin görüntüsü, kara kalem çizimine benzemesi ile sanki sizin yaptığınızı düşündürecektir. Misafirleriniz de sizin uğraşıp yaptığınızı zannedip takdir edeceklerdir.

duvar saati yeni fikirlerle birlikte tasarımları da farklı bir boyuta gelmiştir. Örneğin, mutfak saati olarak bir çok çeşit mutfak teması ile ilginç, komik, esprili saatler bulunmaktadır.  Duvarınıza da güzellik katacak bu ürünler kişiliğinizi yansıtmanıza da yardımcı olacaktır. Bu nedenle sevdiklerinize duvar saati alarak onu nasıl tanıdığınızı ve özel bir tasarımda ürün alarak onu mutlu edebilirsiniz. Hem sevgililer gününe özel bir hediye hem de doğum günlerinde eşsiz bir armağan olabilir. Eğer düşünürseniz Evidea sitesiniz ziyaret edebilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder