20 Aralık 2013 Cuma

Buharın Gücü

H2O Mop X5 buharlı temizleyici sayesinde evleriniz hiç olmadığı kadar temiz ve hijyenik olacak. Değişebilen başlıkları sayesinde H2O Mop X5 buharlı temizleyici, evinizin her bir köşesini başka bir mop başlığı ile temizliyor. Bu da evinizin çok daha kesin bir şekilde temizlenmesini sağlıyor. H2O Mop X5 buharlı temizleyici suyun aktif gücünü buhara dönüştürerek çalışır.



Yani bu güzel temizlik ürünü sudan başka hiç bir kimyasal maddeye ihtiyaç duymaz. Bu yönü ile hem bütçeniz ile hem de doğa ile oldukça dost H2O Mop X5 buharlı temizleyici, online alışveriş sitesi Evidea'da sizleri bekliyor. 110 derece sıcaklıkta buhar çıkışı yapan H2O Mop X5 buharlı temizleyici, her türlü mantar, myte ve mikropların sonsuza kadar temizlenmesini sağlar. Bu güzel temizlik ürünü ile her türlü yüzeyi, camları, halıları hatta şaşıracaksınız ama giysilerinizi bile temizleyebilirsiniz.



Duvar saati satın almak için girdiğim Evidea online alışveriş sitesinde karşıma çıkan H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi hiç düşünmeden duvar saati ve kanvas tablo modeli ile beraber satın aldım. Bir kaç gün içerisinde kapıma kadar gelen ürünler oldukça kullanışlıydı. Mobilyalarım ile uyumlu duvar saati modelleri ve kanvas modelleri evime oldukça yakıştı. Evidea'nın online alışveriş fırsatlarını kaçırmamak için mutlaka bu güzel site bir göz atın ve takipte kalın.

http://www.evidea.com/saatler/c/79

10 Aralık 2013 Salı

Kış Aylarında Mutlu Günler Geçirmek İçin...

Kış aylarının oldukça soğuk geçişi kapkalın kıyafetler ve yorganlar içerisinde yaşamamıza sebep oluyor. Havanın kasvetli yapısı insanın içini sıksa da evde ya da ofiste yapılacak bir iki ufak değişiklik ile ortama ve içinde bulunan insanlara enerji vermek mümkündür. Soley, Sarev gibi ev tekstili ürünleri satan firmaların rengarenk ürünleri ile odalarda yapılabilirken, farklı tasarımlara sahip ofis mobilyaları ile de iş yerlerine dokunuş sağlanabilir. Odaya en çok hareket katacak eşya ise perdedir. Perde modelleri hem dekorasyonun tamamlayıcısı hem de minik bir dokunuşla değiştirmeyi sağlayan yardımcısıdır. Özellikle Aralık ayının ortalarında başlayan indirimler sayesinde oldukça uygun fiyata yaşam alanlarınızı bu gibi eşyalar ile yenileyebilirsiniz. 



Kış aylarında siz dışarı çıkarmıyorsanız evinizde parti düzenleyebilir ve yine arkadaşlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Evinizde hala bir vestiyer yok ise davetten önce bir tane edinmek büyük bir kolaylık sağlayacaktır. Bu sayede ev düzenli ve güzel görünür. Kar yağışı başladığında ise birer kızak ile oldukça eğlenceli dakikalar geçirebilirsiniz. 



Eğlenmek, enerji, arkadaşlarla görüşmek bir yana kış ayları aynı zamanda sokakta yaşayan insanlar ve hayvanlar için de oldukça zordur. Kendi keyfinizi düşünürken onları da düşünmek çok büyük bir iyilik olacaktır. Kadıköy Belediyesi gibi birçok belediye, hem insanlara yardım hem de hayvanlara yardım için birçok olanak sunar. Bunun için belediye ile iletişime geçip kıyafet ve yiyecek yardımı yapabilirsiniz. Sokakta donmakta olan bir canlı gördüğünüzde haber verebilir ve aynı zamanda onlara yuvanızı açabilirsiniz. Unutmayın, özellikle kedi ve köpekler 4-5 saat aç kaldıklarında kış şartlarına daha fazla dayanamamaktadırlar. 

29 Kasım 2013 Cuma

Soley Kalitesi

Soley nevresim ürünleri her mevsim size kendinizi iyi hissettirir. Geçenlerde kendime bir nevresim takımı aldım. Uzun zamandır beğendiğim bu nevresim takımını almayı hep ertelemiştim. En sonunda dayanamayıp gidip aldım. İlk başlarda çok mutluydum derken bütün bu mutluluk uçup gitti. Çünkü aldığım ürün kalitesiz çıktı ve birkaç yıkamadan sonra hem rengi soldu hem de deseni bozuldu. Kumaş kalitesindeki yıpranma da çok sinirimi bozdu.

Soley


Bende hemen online alışveriş sitelerini taramaya başladım. Gözüme güzel görünen bir nevresim takımını seçerek kendimi bir nebze olsun mutlu hissetmek istiyordum. Fakat bu defa alacağım nevresim takımının markası kesinlikle Soley olmalı diye kendi kendimi ikna ediyordum. Kaliteli bir ürün almazsam eğer daha çok mutsuz olurdum ben. Bu yüzden en kalitelisi hangisiyse onu almaya karar verdim. Gidip hemen Soley marka bir nevresim takımı aldım. Öylesine güzeldi ki sabah uyandığımda kendimi mutlu hissediyordum.

Eve bir de vestiyer almam gerekiyordu. Bir türlü hangi vestiyeri alacağıma karar veremedikten sonra yine çıkış yolunu online alışverişte buldum ve güzel bir online satış mağazasına girdim. Burada çok sayıda model vardı. Aynalı, çekmeceli derken istediğim vestiyer modelini nihayet buldum. Bu sefer anneme güzel bir sürpriz yapmaya karar verdim.

Vestiyer


Annem ev eşyalarına bayılır ve ben de ev eşyalarından en beğendiğimi ona hediye etmeye karar verdim. Çok güzel bir tablo gördüm. Sonra bu tabloyu hemen online sipariş ettim. Ürünler kısa süre içerisinde eve geldiğinde annem gerçekten çok sevinmişti.

13 Kasım 2013 Çarşamba

Bahçe Mobilyalarınız Burada

Bahçe işleri ile uğraşmayı sevenler mutlaka Evidea'nın sitesinde bulunan bahçe bölümüne bir göz atmalılar. Birbirinden güzel bahçe aletleri ile her türlü işiniz oldukça kolay bir hale gelecek. Evidea'da bulunan son teknoloji bahçe aletleri kolay kullanımları ve uygun fiyatları ile oldukça dikkat çekiyor.




Evidea'yı yakın bir arkadaşımın tavsiyesi ile keşfettim. Öncelikle kullanışlı bir çim biçme makinesi satın aldım. Bu makine ile sararıp solan, yabani otlardan kurtulmak oldukça kolay bir hale geldi. Makine kocaman görüntüsüne rağmen kolay kullanımı ile herkese hitap ediyor.



Evidea'da akülü ve benzinli pek çok çim biçme makinesi modeli bulunuyor. Evidea'da işinize yarayacak hem işlevsel hem de uygun fiyatlı bahçe aletlerinin yanı sıra şık bahçe mobilyalarını da bulabilirsiniz. Birbirinden güzel şık bahçe mobilyaları ile bahçeleriniz çok daha güzel bir hale gelecek. Bahçe mobilyalarınız hem rahat hem de şık görünsün istiyorsanız mutlaka Evidea'ya bir göz atın.



Bahçe mobilyaları arasında hamaklar, sandalyeler, şemsiyeler, çardaklar, salıncaklar ve daha pek çok güzel ürün bulabilirsiniz. Evidea'dan aldığım salıncak yazları bahçemi süslerken kışları ise terasımda oldukça işe yarıyor. Hem rahat hem de oldukça keyifli olan salıncağımı yaz kış kullanabiliyorum.



Evidea'da süs havuzlarınız için pek çok ürün bulunmaktadır. Dalgıç pompa gibi işlevsel ürünleri buradan satın alabilirsiniz. Kış aylarına özel kızak modelleri de Evidea'da sizleri bekliyor. Kızak modelleri arasında seçim yaparken güvenlik kilitlerine dikkat edin. Birbirinden güzel modelleri Evidea'da bulabilirsiniz.


Ofis Mobilyası Seçimi

Perde seçerken pencerenizin ölçülerini almalısınız. Evinize uygun olmayan bir perde komik bir görüntüye sebep olacaktır. Camınızın yarısını kapatan ve diğer yarısını açıkta bırakan bir perde hoş bir görüntü sağlamaz. Perde dışarıdaki insanların özel alanımızı görmelerini önler. Bu sayede evin içerisinde rahatlıkla hareket edebiliriz. Perdesiz bir evde yaşıyorsanız her an herkesin sizi gözetlediğini düşünebilirsiniz. Binaların birbirine çok yakın olduğunu da göz önünde bulundurursak perdesiz bir ev her saniye görülmeye açıktır. Karşı komşunuzun her saniye ne yaptığını görmenize gerek yok. Bu yüzden perdeler her eve lazım. Perdesiz evlerde dışarıdan yansıyan ışık gece uyurken gözünüzü alır ve uyumanızı engeller.

Perde


Ev ve iş yerlerinde perde şarttır. İş yerleri için genellikle stor perde, jaluzi önerilir. Bambudan yapılan bu stor perdeler son derece doğal bir görünüm sağlar. Perde fiyatları da son derece uygundur. Aldığınız kumaşa ve ölçüye bağlı olarak fiyat değişiklik gösterir. Perde seçerken yapmanız gereken en doğru şey eşyalarınızla uyumlu bir perde seçmektir.

İş yerlerinde modern ofis mobilyaları da çok dikkat çeker. Ofis mobilyaları fiyatları da son derece önemlidir. Bütün gününüzü geçirdiğiniz ofisinizde sandalyeleriniz, koltuklarınız yeterince rahat değilse iş hayatınız kabusa dönüşebilir. Bunun önüne geçmek için son derece rahat ofis mobilyaları almalısınız. Özellikle koltukların rahat olması şarttır. Bir misafiriniz geldiğinde onu koltuğa oturtarak ağarlarsınız. Koltuğunuz rahat değilse misafiriniz de kendisini rahatsız hissedecektir.

Ofis mobilyalarının en belirgin rengi siyah ve beyazdır. Genellikle iş yerinde aydınlık bir ortam yaratmak için beyaz mobilya tercih edilir. Beyaz mobilyalar son derece ferah ve aydınlık bir atmosfer yaratır. Genellikle ofisler beyaz mobilyalarla dekore edilir. İş yerinde stresi de en aza indirmek için ortamın ferah olması şarttır. Kasvetli ortamlarda çalışmak çok zordur. Bütün mobilyaların siyah olduğunu düşündüğünüzde içiniz sıkılır ve işe odaklanamazsınız. Bulunulan ortam düşünce yapısını dahi etkilediğinden iş yerlerinin ofis mobilyası seçimine özen göstermesi şarttır.

7 Ekim 2013 Pazartesi

Mao'nun Gardrobu

Ünlü tasarımcı Duo Xu'nun Çin Halk Cumhuriyetinin önder kurucularından Mao Zedong'dan etkilenerek oluşturduğu yeni kreasyonu Avrupa kesimleri ile Çin desenlerini bir araya getiriyor. Mao's New Suit isimili bu tasarım çalışması ile dikkatleri üzerine çeken Duo Xu, Avusturalya'da yaşayan ünlü moda ve reklam fotoğrafçısı Vikk Shayen'in objektifine takılan pozlar ile bizlerle buluşuyor. Kesim olarak daha Avrupalı fakat Çin'in etnik desenlerinden izler de taşıyan kreasyonun bazı parçalarını ve Vikk Shayen'in güzel fotoğraflarını sizler ile paylaşıyorum.





2 Ekim 2013 Çarşamba

Sarev ve Soley ile Yatak Odası Şıklığı

Evidea.com, evinizin ihtiyaç duyabileceği her tür ürünü bulabileceğiniz bir web portalı. Banyonuz, mutfağınız, yatak odanız, bahçeniz için gerekli olabilecek kaliteli ürünler, evidea’da. Hesaplı alışveriş şansı ve zengin ürün yelpazesi de cabası. Özellikle ev tekstili konusunda iddialı olan evidea, sitede Soley ve Sarev gibi markaların ürünlerine yer veriyor.



Soley, nevresimler, banyo ve klozet takımları, bornoz ve havlular, yatak ve baza ürünleri gibi ev ürünleri üreten bir marka. Evidea’da, bütün Soley ürünlerini bulabilirsiniz. Ev tekstilinde en önemli mesele, dayanıklılık ve kalite. Çünkü ev tekstili ürünleri, kolayca yıpranabilir ve eskiyebilir. Ürünün hammaddesi, işleniş biçimi önemli, çünkü bu ürünleri uzun yıllar kullanabilmek önemli, eski bir deyiş şöyle der: ucuz ürün alacak kadar zengin değilim. Bu tür ayrıntılar, aynı zamanda hayatınızı da zenginleştirecektir. Ürünlerin dizaynları, tasarımları, göz zevkinizi okşayacak, gün içinde keyifli olmanızı sağlayacak ve misafirlerinize sahip olduğunuz estetik zarafeti gösterecek.

Evidea’da bulabileceğiniz bir diğer ev tekstili markası da, Sarev. Elegan koleksiyonu, rahat kullanımı ve estetik tasarımıyla, evinize alacağınız bir Sarev ürünü, yaşamınızı zenginleştirecek küçük ayrıntılardan biri olacak. Unutmayın, hayatını yaşanılır kılan, bu ayrıntıların toplamıdır. İyi yaşamak, herkesin hakkı. Yatak odası, banyo ve mutfak ürünleri tasarlayan Sarev, uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünler yaratıyor. Bu ürünlerin hepsine, evidea.com adresinde ulaşabilirsiniz.



Evinize özen göstermeniz, sadece sağlığınız için değil, psikolojiniz için de önemli. Evinde rahat ve mutlu olan bir birey, dışarıda da mutlu olacaktır. o yüzden, evinize ait her ayrıntıyı ince ince hesaplamalı, mümkünse kaliteli ürünlere yönelmeli, uygun renk seçimiyle, estetik tasarımlarla göz zevkinini tatmin etmelisiniz. Aynı zamanda, evinize gelen misafirlerin de iyi hissedebilmesi için, estetik zevkinizi evinize yansıtmalısınız. Yatak odanızda kullanacağınız nevresimden duvara asacağınız bir tabloya, mutfak malzemelerinden banyonuzun dekorasyonuna, her ayrıntı güne iyi başlamanızı sağlayacak, keyfinize keyif katacak. Evidea, bu konuda en büyük yardımcınız. Mağaza mağaza dolaşmak zorunda kalmadan, yüzlerce ürünü inceleyebilir, aynı anda birden fazla ürün sipariş edebilirsiniz. Üye olun ve ürünlerimizi, fiyat kalite oranlarımızı inceleyin.

Temizliğin Böylesi

Geçen ay bir arkadaşımın tavsiyesi ile bir online alışveriş sitesinden H2O Mop X5 buharlı temizleyici satın aldım. H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile evimin parke olan yüzeylerini temizlemeyi planlıyordum. Elektrik süpürgesi çok sert ve parke yüzeyleri çizebiliyor. Parkelerim yeni olduğu için özen göstermeye çalışıyorum. H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi satın aldıktan sonra bir hafta boyunca parkeleri temizlemek için kullandım.



Suyu buhara dönüştürerek çalışan H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile temizlik yapmak oldukça kolay. Başka her hangi bir kimyasal eklemek zorunda kalmıyorsunuz. Buharın sıcaklığından yararlanarak kolaylıkla parkelerimi temizledim. Daha sonra öğrendim ki H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi pek çok yüzeyde kolaylıkla uygulayabiliyormuşuz. Değişebilen başlıkları ile H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi önce camları temizlemek için daha sonra da bazı mobilyaları temizlemek için kullandım. Her yüzeyde harikalar yaratan H2O Mop X5 buharlı temizleyici ile temizlik artık benim için sorun olmaktan çıktı.



Arkadaşımdan öğrendim H2O Mop X5 buharlı temizleyici giysi temizliğinde bile kullanılabiliyormuş henüz denemedim ama en kısa sürede deneyeceğim herkese H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi tavsiye ediyorum. Online alışveriş sitelerinden ya da mağazalardan bu güzel ürünü satın alabilirsiniz. Evidea online alışveriş sitesinde kırmızı ve yeşil seçenekleri bulunan H2O Mop X5 buharlı temizleyiciyi rahatlıkla uygun bir fiyata satın alabilirsiniz.

19 Eylül 2013 Perşembe

Neon Modası

Bu sezonun neon renkler her yerde! Mağazalarda, sokaklarda, dekoratif ürünlerde pek çok yerde bu sezon neon renklere rastlayabilirsiniz. Özellikle bayanların aksesuarlarında sıklıkla rastlanan neon renkler, her kombin ile güzel görünüyor. Pek çok çanta ve ayakkabı modelinde bu sezon neon renklere rastladım. Dekoratif ürünlerde de oldukça güzel görünüyor. Neon renkli ürünleri klasik bir tarzda ya da abiye kıyafetleriniz ile bir çanta, bir ayakkabı ya da bir gözlük, kolye gibi ürünlerde kullanabilirsiniz. Neon renkler özellikle kuru sonbahar renkleri ile çok güzel duruyor. Açık, kuru bir kahverengi ceketin içerisine giyebileceğiniz neon pembe ya da neon sarı bir t-shirt oldukça hoş görünecektir.



Modada yaşanan bu neon değişim saçlara ve tırnaklara da sıçramış durumdadır. Neon oje renkleri bu aralar oldukça sık kullanılıyor. Neon saç renkleri ise çok şık ve trend görünüyor. Ünlü isimlerin başlattığı neon saç renkleri modası, her yere yayılmış durumda. İster tüm saçınızı neon renklere boyatın isterseniz sadece saçınızın bir kısmını boyatın. Farklı farklı renklere boyatabilirsiniz ya da hepsini aynı renge boyatabilirsiniz. Size kalmış.

17 Eylül 2013 Salı

En Rahat Sandalyeler

Salonu salon yapan en büyük mobilya koltuk takımıdır bence. Evin geri kalan diğer tüm mobilyaları ve ev tekstil ürünleri koltuk takımlarına göre ayarlanmalıdır. Koltuk seçerken sadece şıklığına dikkat etmeyin. Koltuk modellerinin rahatlığı da en az şıklığı kadar önemlidir. Zamanımızın çoğunu evlerimizde mobilyalarımızın üzerinde geçiriyoruz. Hem konforlu ve rahat bir gün geçirmemiz adına hem de ortopedi sağlığımız için rahat koltuklar oldukça önemlidir. Rahat koltuğun yanı sıra rahat yatak ve sandalye modellerine sahip olmak da gerekir. Yataklarınızı mutlaka ortopedik yatak seçmeye dikkat edin. Ortopedik koltuk, yatak ve sandalyeler sayesinde çok daha kaliteli bir yaşam süreceksiniz. Şık ve rahat sandalye - koltuk modellerini Evidea online alışveriş sitesinde bulabilirsiniz. Evidea hem rahat hem de şık modelleri ile kadın, erkek, genç, yaşlı herkesin kalbini çalıyor.



Evidea online alışveriş sitesini bir arkadaşımdan öğrendim. Kendisi daha önce bu siteden bir kaç mutfak eşyası ve bahçe mobilyaları satın almış. Benim de o dönem perdelerimi yenilemem gerekiyordu ve Evidea'dan satın aldığım perdelerden oldukça memnun kaldım. Bir kaç gün içerisinde siparişim evime kadar geldi. Online alışverişin bu avantajından çok memnunum. Hiç bir zahmete girmeden, dilediğiniz yerden dilediğiniz ürünü sipariş edebiliyorsunuz ve ürünler kapınıza kadar geliyor. İşte tam da bu sebep ile koltuk, sandalye, yatak gibi ürünleri online olarak satın almak çok mantıklı. Ağır ve büyük ürünler rahatlıkla kapınıza kadar getiriliyor. Siz de dilediğiniz ürünleri Evidea'dan satın alabilir ve kapınızdan bu ürünleri teslim alabilirsiniz. Evidea'da bulunan modern tasarımlı ve rahat sandalyelerden sipariş ettim. Onların gelmesini bekliyorum. Herkese online alışverişi ve Evidea'yı tavsiye ediyorum. Online alışveriş fırsatlarına mutlaka bir göz atın.

16 Eylül 2013 Pazartesi

Lezzetli Butik Pastalar

''Geçen ay bir arkadaşımın doğum günüydü ve eğlenceli bir butik pasta sipariş etmek istiyorduk. Bir hafta boyunca yakınımızda bulunan pastaneleri araştırdık. Pastalarının görüntülerine ve tatlarına baktık. Pek aradığımız gibi bir şey bulamadık. Daha sonra neden internetten sipariş etmiyoruz? diye düşündük. Bir kaç site araştırdık. Bir arkadaşımızın tavsiyesi ile Lezzet Siparişi isimli bir online alışveriş sitesi ile tanıştık. Site içerisinde pek çok güzel butik pasta, doğum günü pastası, nişan pastası çeşitleri vardı. Butik pastaları görünce adeta kendimizi kaybettik.''

13 Eylül 2013 Cuma

Dekorasyon Tüyoları

Bir süredir evimin dekorasyonu beni oldukça sıkmaya başlamıştı. Dekorasyon tüyoları alabilmek için bir kaç dergi karıştırdım ve ünlü tasarımcıların bu sezon en popüler olan tasarımlarını araştırdım. Dekorasyon için ayıracak çok büyük bir bütçem olmadığı için ufak tefek parçalar ile neler yapabilirim diye düşünüyordum.



Ev dekorasyon mağazalarını gezmeye başladım fiyatlar el yakıyordu. Bir arkadaşımın tavsiyesi ile Evidea online alışveriş sitesi ile tanıştım. Site içerisinde uygun fiyatlı pek çok dekoratif ürün ve mobilya buldum. Siteyi saatlerce karıştırarak kendi evime ve zevkime uygun ürünleri seçtim. Aklımda bir şey olmadığı için hoşuma giden parçaları ayırdım sadece. Bir zigon sehpa, bir ayakkabılık ve iki adet kanvas tablo modeli satın almaya karar verdim. Siparişimi kolaylıkla verdim. Ürünlerim üç gün içerisinde evime ulaştı. Ürünler site içerisinde göründüğünden çok daha şıkmış.



Sitenin çalışma hızını en az ürünler kadar beğendim. Sorunsuz bir şekilde siparişimi verdim ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Kanvas tablo modellerinden bir tanesini salonuma bir tanesini de yatak odama astım. Kanvas tablolar şık görüntüsü ile gören herkesi etkiliyor. Kanvas tablo modelleri eskimiyor ve yıpranmıyormuş. Ürünlerimden ve Evidea'dan oldukça memnun kaldım. Bu minik ayrıntılar evimde oldukça büyük bir değişiklik yarattı. Küçük bir bütçe ile evlerimizde büyük değişiklikler yapmak mümkün. Herkese Evidea'ya bir göz atmalarını öneririm.

4 Eylül 2013 Çarşamba

Duvarlarınız Hareketlensin

Evlerinizde ufak tefek değişiklikler yapmak ister misiniz? Düşük bir bütçe ile evinizi bambaşka bir yer haline getirmek mümkün. Yaşam alanınızın duvar rengini değiştirmek, değişik aksesuarlar ile duvarları süslemek gibi seçenekler ile evlerinizi baştan yaratabilirsiniz. Birbirinden güzel dekoratif ürünleri Evidea'da bulabilirsiniz. Duvarlarınızda yapacağınız değişiklikler ile evlerinizi hareketlendirebilirsiniz.

Duvar Sticker


Satın aldığınız dekoratif ürünlerin evin diğer mobilyaları ile uyum sağlamak zorundadırlar. Dekoratif ürünler, mobilya ve perdeler ile uyum sağlamazsa evde kalabalık bir görüntü kirliliği yaşanır. Mobilyaları çok desenli ve renkli evlerde çok fazla dekoratif eşya kullanılmasını tavsiye etmiyorum. Duvarları yalın ve açık renkli olmalı ve çok fazla dekoratif eşya bulunmamalı. Fazla eşyalı evler içinde aynısı geçerlidir. Mobilyaları tek renk ve sade olan evler ise duvar sticker ve duvar saati modelleri ile evlerini hareketlendirebilirler. Birbirinden güzel duvar sticker modelleri ve duvar saati modelleri Evidea'da sizleri bekliyor.

Duvar Saati


Duvar stickerların uygulanması artık çok kolay. Tek başınıza rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Oldukça şık modelleri ile duvar saatleri de Evidea'da sizi beklemektedir. Zevkinize ve bütçenize uygun modelleri seçip yaşam alanlarınızı daha renkli bir hale getirebilirsiniz. Geçen hafta Evidea'dan şık bir duvar sticker modeli sipariş ettik. Siparişim 7 iş günü içerisinde kapıma kadar geldi. Kolaylıkla uyguladım. Salonda beyaz duvar üzerine uyguladığımız duvar sticker oldukça hoş görünüyor. Bir adet de yatak odamı için almayı planlıyoruz.

27 Ağustos 2013 Salı

Ev Oturması

Ev tekstili ürünleri her eve lazım. Yeni eve taşındığım için sık sık arkadaşlarımı misafirliğe davet ediyorum. Akşam geç saatlere kadar bende oturan arkadaşlarım tabi saat ilerlediği için evlerine gidemiyorlar. Bende kalmalarını önerdiğim arkadaşlarımla keyifli vakitler geçiriyoruz. Fakat şöyle bir sıkıntı var ki bir misafire verilmesi gereken bazı şeyler vardır. Terlik, havlu, pijama, diş fırçası gibi özel eşyaların yanında bir de yatacak yere ihtiyaç var. Benim odamda ikinci bir yatak olduğu için pek zorlanmıyorum bu konuda. Fakat çarşaf, pike, yastık derken bir çok ev tekstil ürününe ihtiyaç duyuyorum. Bunun için çarşı pazar gezmek gerekiyor ve ben çalıştığım için hiç fırsat bulamıyorum. O yüzden ben de online alışveriş sitelerinde geziniyorum ve bütçeme en uygun olanı alıyorum. 

Temiz çarşaf ve yastık bir evde mutlaka bulunması gerekenlerdendir. Çünkü ne olacağı bilinmez. Çok ani bir misafiriniz gelebilir veya daha başka birtakım şeyler olabilir. Her zaman tedbirli olmakta fayda var. Ben bir eve misafirliğe gittiğimde terlik, el ve duş havlusu, diş fırçası gibi şeylerin mutlaka verilmesini isterim. Kendimi daha rahat hissetmek için üzerime rahat bir pijama vermesini beklerim. Yakın arkadaşlarla ev toplanmaları olduğunda genellikle pijamalar giyilir çerezler yenir, şaraplar içilir. İşte böyle güzel anlar için hayat yaşamaya değer.

Marka Eğitimi ile Önde Olun

''Markanızın tüketici gözünde gelişme süreci şu şekilde gerçekleşmektedir. Öncelikle marka farkındalığı yaratılır bu farkındalık çeşitli reklam ve tanıtım hizmetleri ile algıya ve bilinirliğie dönüştürülür. Daha sonra tercih edilirlik ve memnuniyet sağlanır ise sadakata dönüşür. Marka eğitimi, markanızın sadık müşteriler tarafından tercih edilmesi açısından oldukça önemlidir. Bu anlamda marka eğitiminin, pazarlama eğitimi ile yolları kesişmektedir. Markanızın yükselmesi işin mutlaka pazarlama stratejileri marka stratejileri düzgün geliştirilmelidir. Pazarlama eğitimi; yeni pazarlama dünyası, pazarlama karması, strateji ve iş geliştirme, tüketici davranışları, ürün konumlandırma ve geliştirme konularında bilgi sahibi olmanızı sağlayacaktır. Bu sebep ile pazarlama stratejileri ve marka stratejilerinin birbirinden ayrılmaması gerekmektedir.''

16 Ağustos 2013 Cuma

Ev Dekorasyonu Tüyoları



"Günümüz yoğun metropol yaşamında, evimize döndüğümüzde bir nebze olsun rahatlamak, o kargaşadan uzaklaşıp doğadaymışız gibi hissetmek isteriz. Yaşadığımız mekanları da buna göre düzenleriz. İnsanın güzel bir atmosferde bulunması ruhunu dinlendirir, mutluluk yayar. Bu nedenle iç dekorasyon hayatımızın önemli bir parçasıdır. Evimizin en çok yer kaplayan alanı duvarlara aittir. Duvar kağıdı dış dünyayı izole ederek bize yepyeni bir görüntü oluşturmamızda yardımcı olur. Sanat, nostalji, modernlik, ferahlık hepsini bir arada sunan duvar kağıtları iç dekorasyonun temelidir.
 

Desen, doku ve renk çeşitleriyle bezeli duvar kağıtları, duvarlarımızı birer sanat eserine dönüştürüyor. Duvar kağıtlarının geri dönüşüm özelliği, sağlıklı ve doğal olması gibi artı yönleri vardır. Yapısı, ses ve ısı izolasyonuna katkı sağlar. Ekonomik olmasının yanı sıra uzun süre dayanıklıdır. Duvar kağıdı oldukça kolay bir uygulamayla yerleştirilir ve rahatça değiştirilebilir. Kir ve leke barındırmaz, hijyeniktir. Sünger ve bez yardımıyla kolayca temizlenir. Duvar kağıdının rengi uzun yıllar solmaz. İç dekorasyon düzenlemesinde koltuk takımı ve mobilya renkleri ile duvar kağıtlarınızın uyumlu olmasına özen gösterin. Küçük odaları koyu renkler ve ağır desenler ile bezenmiş duvar kağıdı ile kaplamayın. Koyu ve karmaşık desenler odayı olduğundan daha boğucu ve ufak gösterecektir. Duvar kağıdı özel bir tutkal ile uygulanır. Uygulama yapılacak mekanın ve yüzeyin özelliklerine göre doğru teknik ve ürün seçimi yapılmalıdır.

Duvar kağıdının üretim tekniği ve malzeme yapısı gereği birçok çeşidi vardır. Bunların en bilinenleri, simplex duvar kağıdı, emboss duvar kağıdı, vinyl esaslı duvar kağıdı, boyanabilir duvar kağıdı gibi çeşitleridir. Boyanabilir duvar kağıdı, birçok farklı çeşide sahip olan vinyl esaslı bir kağıttır. Duvara uygulama yapıldıktan sonra istenildiği kadar boyanabilme özelliğine sahiptir.
 

Son zamanlarda en çok tercih edilen modellerden biri tuğla desenli duvar kağıtlarıdır. Duvarı tuğla ile kaplatmak fazla maliyetli ve uzun süren bir işlem olduğu için bu duvar kağıdı gerçekçi dokusuyla güzel bir görüntü oluşturmaktadır. Ofislerde ise genellikle tipografik desenlerle bezenmiş olan duvar kağıtları tercih edilmektedir. Bu duvar kağıtları, ofise kurumsal ve şık bi görünüm katar.

Duvar kağıdını tamamlayan bir diğer iç dekorasyon ürünü perdelerdir. Duvar kağıdınıza uygun perdeyi seçmeniz evinizin ışığını ferahlığını ortaya çıkarır. Son dönemlerde tercih edilen jaluzi modeli farklı renk seçenekleri ile çok şık durmaktadır. Özellikle ofislerde sıkça tercih edilen jaluziler kullanımı kolay yapıya sahiptir. Tül ve güneşlik kullanmak yerine jaluzinin ayarlanabilir yapısı sayesinde güneşin odanıza ne kadar gireceğine kendiniz karar verirsiniz. Birçok farklı materyalden yapılabilen jaluziler dekorasyonunuzu tamamlamanıza yardımcı olacak."

Rüyaları Kontrol Edebilir Miyiz?


"Yüzyıllar geçse de belki de insanların mistik olarak kabul edeceği en önemli şey rüyalar
olacaktır. Sabahları uyandığımızda çoğu zaman gördüğümüz rüyaların etkisi altında değişen ruhsal
dengemiz tüm günümüzü etkileyebilir. Rahatlatıcı ve ferah bir rüya görmüşsek, günümüz güzel
geçebilir. Tam aksi yaşanmışsa tüm gün aklımıza sıklıkla gelen rüyayı düşür ve anlamlar çıkarmaya
çalışırız.



Rüyada gördüğümüz semboller bizlere kimi zaman bir şeyler anlatmak ister ya da günlük
yaşantımızda bilinçaltımıza attığımız birçok konuyu gün yüzüne çıkarır ve fark etmemizi sağlar.
Rüyada görünen birçok kavram, birçok anlama gelebilir. Rüyada kedi görmekrüyada yılan görmek veya rüyada köpek görmek, simgesel ve belirgin şeylerken bazen asla çözemeyeceğimiz
şeyleri de görmek mümkündür.

Sizce, rüyalarımızı kontrol etmek mümkün müdür. Bu sorunun cevabı: evet! “Lusid dreaming”
kavramını daha önceden duymuş muydunuz?



Lüsid rüya, uyuyan kişinin rüya gördüğünü fark etmesi ile rüyada bazı olayları gerçekte kontrol
etmeye başlamasıdır. Bu kavram ilk olarak 1867 yılında Fransız bir onirolog tarafından kendi yazdığı
bir eserinde kullanmıştır. Daha sonra başka üniversitelerin bu kavram üzerine çalışması ile geliştirilen
bu rüyalar, kişinin kendini rüya gördüğünü anlaması üzerine rüyasını kontrol edebilme özelliğini
ortaya koymuştur. Geliştirilen teknik ile dikkatli ve zaman içinde yapıldığı taktirde bu durumun
gerçekleştiği de söylenmektedir."

Tv Ünitelerindeki Şok Fiyatlar !



"İşten eve yorgun geldiğimde üzerimi bile değiştiremeden ilk yaptığım şey, televizyonu açmak oluyor. Benim gibi elindeki kumandadan ayrılamayan birileri vardır mutlaka. Geniş ekranda seyredilen filmin keyfi de bir başka oluyor. Günün bütün stresini, dizisini seyrederken koltukta uyuya kalarak atan, ne çok insan vardır kim bilir. Bizde olduğu gibi, evinde birden fazla televizyona sahip olanlar, istedikleri programları izleyip, akşamın tadını çıkarıyorlar.

Geniş ekran tvleri olan ve yenisini almayı düşünenlerin en büyük sıkıntısı, tvlerini nereye yerleştireceklerini bilememeleridir. Yere koyamayacağınız LCD tvler için, şık tv üniteleri üretiliyor. Görünümü oldukça şık olan tv ünitesinin, salonumuzu daha ferah ve hoş gösterdiğini söyleyebilirim. Evimize gelen misafirlerimize çeşitli ikramlar sunarken izleyebilecekleri televizyonumuzu, tasarım harikası yeni bir tv ünitesiyle buluşturmak, iyi fikir olabilir.

Beyaz renkteki tv ünitesi, geniş rafları ve kullanışlı bölmeleriyle göz dolduruyor. Çekmece ve raflarına istediğimiz her eşyayı kolayca yerleştirebilirim. Kitap, biblo, vazo gibi çeşitli eşyalarımın yarattığı dağınıklığa son vermem, en çok annemi mutlu edecek gibi görünüyor. Çok fonksiyonel olan bu tv üniteleri, çevredemki herkesin beğenisini kazanacak.




Tv ünitelerinde farklı tasarımlara yer veren mobilya sektörü, bizim ihtiyaçlarımıza uygun birçok farklı ürüne yer veriyor. O kadar şık tasarımlar var ki, hangi modele karar versem bilemiyorum. Siyah ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu oturma odamız için babamın beğendiği bu tv ünitesi, bana da çok kullanışlı geldi. Geniş çekmecelerine film arşivimizi yerleştirebilir, raflara da aile fotoğraflarımızı koyabilirim.

Sudan ucuz mobilya modelleri arasından, bütçemize uygun olan bir ürünü seçerek, odamızı daha şık bir hale getirmeye karar verdim. Ev dekorasyonuna meraklı olan annem, bu duruma bayılacak! Sizde benim gibi tv ünitenizi depolama ve saklama alanı olarak kullanıp, minimal bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Haydi, birbirinden ucuz tv üniteleriyle daha ferah mekanlar yaratalım!"

25 Temmuz 2013 Perşembe

En Güzel Dekorasyon Ürünleri

Ev dekorasyonunda çarpıcı detaylar ile evlerinize hareket getirin. Tablolar, duvar stickerları, aynalar hatta bazen küçük biblolar bile evinizin bambaşka görünmesini sağlayabilir. Değişik dekoratif ürünler ile evlerinizi güzelleştirebilirsiniz.



Dekorasyonda işlevselliğe mi yoksa şıklığa, tasarıma mı daha çok önem veriyorsunuz? Evleriniz işlevsellik üzerine mi yoksa şıklık üzerine mi kurulu? Hem işlevsel hem şık cevabı bu sorulara verilebilecek en güzel cevap olsa gerek. Dekorasyon ne kadar şık olursa olsun işlevselliği olmadığında pek bir işe yaramıyor sadece gösterişten ibaret kullanışsız, göz boyayan ürünler bir süre sonra ev içerisinde huzurunuzu bozmaya başlıyor. İşlevselliğin önemi hayatımızın çoğunu geçirdiğimiz yaşam alanlarımız için oldukça fazladır. Şık görünen fakat ortopedik olmayan koltuklar, yemek masaları ve benzeri ürünler rahatımızı kaçırmakla kalmıyor, sağlığımızı da tehdit ediyor.



Hem işlevsel hem de şık ürünleri bir arada bulabileceğimiz mobilyacı ve ev dekorasyon mağazalarının sayısı günümüzde oldukça azalmıştır. Evidea’da aradığınız, ihtiyacınıza yönelik her türlü sorunun cevabını bulabilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürünler 7 iş günü içerisinde elinize ulaşır.Dekorasyonda işlevselliğin yanı sıra sadelik de önem arz etmektedir. Kalabalık evler, karmaşık dekorasyonlar, içerisinde yaşayan insanlara sıkıntı vermektedir. Dekorasyon sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Renk uyumlarını, mobilyalar arası uyumları yakalamak oldukça zor bir konudur. Zaten zor olan bu konuyu bir de karmaşık hale getirmek dekorasyonunuzu içinde yaşanmayacak bir hale sokabilir. Ev dekorasyonu için sadelik bu sebeplerden ötürü önemlidir. Dekorasyon gücünden yararlanın. Sade olması çirkin anlamına gelmez. Evlerinizin duru bir şıklığa sahip olması için açık renk mobilyalar, karmaşık olmayan desenler ve duvar kağıtları seçmelisiniz. Karmaşık görünmeyen yalın tabloları duvarlarınızda kullanabilirsiniz. Ağırlıklı olarak doğa ile özdeşleşmiş olan yeşil, toprak rengi, bej, mavi gibi doğal renkler kullanmalısınız. Evlerinizi romantik bir sakinlik kazandıracak olan pastel renkleri de tercih edebilirsiniz. Aksesuar olarak yapay biblolar, heykellerdense saksı ve çiçekleri tercih etmeniz hem evinizi ferahlatacak, huzur verecek hem de oldukça şık duracaktır. Renklerin gücünden mutlaka yararlanın. Aradığınız sakin ve dingin ürünleri Evidea’da bulabilirsiniz. Evidea farkı ile siz de bu güzel ürünlere sahip olun.


19 Temmuz 2013 Cuma

Perde ve Stor Perdeler

Perde her evde bulunan bir ev tekstil ürünüdür. Sayısız marka ve modelden oluşan perdeler aynı zamanda kullanım alanlarına göre de çeşitlenmektedir. Örnek olarak vermek gerekirse; stor perde daha çok iş yerlerinde, çalışma alanlarında ve mutfakta kullanılırken, duvara tutturularak dekoratif görünüm veren kanatlı perdeler salonlarda kullanılmaktadır.



Stor perde ekstra olarak bit tül perdeye ihtiyaç duymaz. İş yerlerinde tül perde ve güneşlik komik ve kullanışsız duracaktır. Stor perde pratik bir şekilde makarası sayesinde yukarı çekilir ve kullanılan alana güneş girmesini sağlar. Stor perdenin mutfakta kullanılma sebebi ise kokuyu az hapsetme özelliğinden kaynaklanır. Yemek kokuları perdeye daha az siner ve temizliği daha kolaydır.



Çalışma odalarında verimi artırmak için fazla ışığa ihtiyaç duyulur. Çünkü karanlık ortam uyku getirecektir. Çalışma odalarının bir diğer önemli mobilyası ise çalışma masasıdır. Çalışma masası konforlu ve uygun boyutlarda alınmalıdır. Yani, üzerine bilgisayar ve aynı zamanda kitapların ya da belgelerin sığabileceği boyutlarda olmalıdır. Aynı zamanda, odanın büyüklüğüne göre çalışma masası ve sandalye seçimi ideal olacaktır. Bu sayede çalışma ortamında hareket alanı kalır.



Perde ve çalışma masası seçiminde hangi alana koyulacaksa o alanın dekorasyonu göz önünde bulundurulmalıdır. Perde duvar kağıdı ile uyum sağlarken mobilyalar ile arasında bir denge oluşturabilir. Çalışma masası ise hem odanın genişliği hem de duvar rengine uygun seçilmelidir.

Çalışma alanınızı iyi dekore etmeniz hem sizin hem de çalışanlarınızın daha verimli ve mutlu bir iş yaşamı sürmesini sağlar.

8 Temmuz 2013 Pazartesi

Farklı Tv Sehpası Modelleri

Her evde mutlaka bulunan eşyalardan biri televizyon diğer  ise bilgisayardır. Televizyon ev halkını bir araya getirerek, beraber vakit geçirme imkanı sağlar. Çoğu evde artık bir değil birden fazla televizyon bulunuyor. Her evde televizyon bulununca tv sehpası ve tv ünitelerine de ihtiyaç duyuluyor.
Her geçen gün yeni televizyon modelleri çıkıyor. Tv sehpası ve tv üniteleri de yeni çıkan televizyon modellerine uygun tasarımlar halinde üretiliyorlar.  Oturma takımından sonra ilk alınan mobilya tv sehpası oluyor. Farklı renklerde, farklı modellerde üretilen tv sehpaları dekorasyonunuza artı katıyor. Duvar ünitesi ile birlikte tasarlanmış olan tv sehpaları, ünite üzerinde yer alan raflara çerçeve, biblo ya da kitap gibi çeşitli eşyalarınızı koyarak dekore etmenize olanak tanıyor.

Matte Tetra Tv Sehpası


Çekmeceli ve bölmeli tv sehpası ve tv üniteleri, eşyalarınız için toplama alanı oluştururken, dvdlerinizi kolayca bulup aynı zamanda sergileyebileceğiniz bir alternatif sunuyor. Özellikle plak koleksiyonununuz varsa, bölmeli tv sehpaları çok güzel bir görüntü oluşturuyor. Gelişen televizyon teknolojisinin yanı sıra ses sistemi de önem kazandı. İnsanlar film izlerken gerçekten oradaymışçasına kalite de ses ve görüntü istiyorlar. Asimetrik tasarımlardan oluşan tv sehpaları, müzik sisteminizi şık duracak biçimde yerleştirmenizi sağlıyor.
Tv üniteleri duvarı kaplayan mobilya modelleri olduğu için duvarlarınızın ne renk olduğu, çok desenli olup olmadığı önemlidir. Sadece salon mobilyalarına göre seçim yapmak yanlış olacaktır. Odanız mobilyalar, duvarlar, perdeler ve halılar ile bir bütündür. Yatak odalarında ise tv ünitesi çok büyük olduğu için tercih edilmez fakat tv sehpaları kullanılabilir. Bu odalarda, odayı boğmayacak açık tonlarda tv sehpaları tercih etmenizi öneriyoruz.

Pratik Kurulumlu 10 Katlı Ayakkabılık


Evlerde temel olarak ihtiyaç duyulan bir diğer mobilya ise ayakkabılıktır. Tüm o karmaşayı ve kirliliği ortadan kaldıracak bir ayakkabılık evin kurtarıcısı oluyor. İhtiyacınıza göre sürgülü, kapaklı veya açık raf halinde ayakkabılık çeşitleri bulabilirsiniz. Ayakkabılarınızın evin girişine yığılıp karışık bir görüntü oluşturmasına izin vermeyin.
Evinizde aynaya ihtiyacınız var fakat duvarlara zarar vermek istemiyorsanız, aynalı ayakkabılık modelleri ile evinizdeki ayna ihtiyacını da karşılayabilirsiniz. Portmanto ile birleşik olan ayakkabılık modelleri de bulunuyor. Bu sayede, evden çıkarken ve girerken pratik bir şekilde mont ve ayakkabılarınızı alabiliyorsunuz.

5 Temmuz 2013 Cuma

Yaz Mevsiminin Habercisi Mangal

Yaz mevsiminin habersini mangal ve barbeküler çoktan ortaya çıkmaya başladı bile. Ani gelişen piknikçilerin sık sık aldığı pratik hazır mangallar bir yana farklı boyutlarda ve yapıda birçok mangal ve barbekü modeli bulunuyor. Bu modeller arasından seçim yapılırken ise mangal ve barbekünün nerede kullanılacağı önemli bir detayı oluşturuyor.



Bahçede sabit duracak bir mangal için büyük ve ocaklı mangal modelleri uygun olurken, ben mangalımı gittiğim her yere götürmek isterim diyenler için portatif mangal tipleri mevcut. Eğer kalabalık bir aileye ya da gruba ev sahipliği yapacaksınız büyük çaplı mangalları tercih etmeniz daha mantıklı olacaktır. Bunun sebebi büyük mangalların tek seferde daha çok eti pişirerek zamandan tasarruf edilmesini sağlamasıdır. Büyük boy mangalların tekerlekli olanları taşıma kolaylığı da sağlayacaktır.



Mutfağa uzak olanlar için, mangalın yan bölmelerine eklenen raf, ocak, baharatlık gibi bölümler büyük bir kolaylık sağlıyor. Tabak çanak gibi eşyaların rafa yerleştirilmesiyle her şey pratikleşiyor. Mangal modelleri boyutlarının yanı sıra başka özellikleri ile de birbirinden ayrılıyorlar. Kömür dumanından hoşlanmayanlar için tek düğme ile çalışan gazlı mangal modelleri varken, kömür ızgaradan vazgeçmem ama arada dumansız da mangal yapmak istiyorum diyenler için hem gazlı hem kömürlü modeller bulunuyor.

Mangal aslında her evin vazgeçilmezi. Balkonda, bahçede, tatilde, havuz başında keyifli vakit geçirmenin anahtarlarından biri.

26 Haziran 2013 Çarşamba

Beyin Cerrahisi ile Sağlığınıza Kavuşun

Sırtımınızın bel bölgesinden başlayıp kalça kısmımızdan daha aşağıya kadar uzanan 31 tane omur vardır. Bu omurlardan beş tanesi bel bölgemizde bulunur. Bu omurların arasında da disk dediğimiz kıkırdaklar vardır. Disk özel bir bağ dokusudur. Bu diskler hareketi kolaylaştırıyor ve darbelere karşı bizi koruyor. Diskler iç ve dış olmak üzere iki kısımdan oluşuyor. Dıştaki tabakanın yapısı bozulduğunda içteki yumuşak tabaka dışarıya doğru taşar. Bu taşma sonucunda omurilik kanallarına baskı meydana gelir. Sinirlere baskı yapıldığında ağrı hissedilir. Bel fıtığı böylece ortaya çıkar.

Bel fıtığından korunmanın çeşitli yolları vardır. Günlük hayatımızda bedenimize yeterince önem göstermiyoruz. Ağır bir yükü yanlış taşıma yöntemleriyle taşıyoruz ve bu durum bizde hasar bırakıyor. Ağırlığı fazla olan yükleri kaldırmadan önce bir yakınımızdan yardım istemeliyiz ve en önemlisi ağırlığı vücudumuzun bütün bölgelerine eşit dağıtmalıyız. Eğer ağırlık bir tek bölgede toplanırsa vücudumuzun o bölgesi ağır yaralanır. Bel fıtığı sonucu ameliyat olmak istemiyorsanız vücudunuza gereken özeni vermelisiniz.

Bel ve boyun fıtığı, periferik sinir sıkışmaları, karpal tünel sendromu, kafa travmaları, beyin kanamaları, beyin ve omurilik tümörleri beyin cerrahisinin alanına girer. Beyin cerrahisi günümüzde hızla gelişerek hastalara hizmet ediyor. Eğer bel veya boyun fıtığı gibi problemleriniz varsa ve ameliyat olmanız gerekiyorsa, korkmayın. Cerrahi müdahaleden korkmayın. Ağrıyla yaşamaktansa ameliyat olup hayatınıza ağrısız ve sağlıklı olarak devam edebilirsiniz. Hekime ve hastaneye güvenmek çok önemlidir. Eğer hekiminize güvenmiyorsanız kendinize iyi bir beyin cerrahı bulmalısınız.



Beyin cerrahisi oldukça hassas bir daldır. Her alanda olduğu gibi beyin cerrahisi alanında da oldukça hassas ve dikkatli davranmak gerekir. Sağlıkla ilgili her konu özel bir dikkat gerektirir. Kendi vücudunuzu dinleyin ve vücudunuzun size verdiği sinyalleri takip ederek hastalığınızın teşhisinde doktorunuza yardımcı olun.

Daha önce aynı ameliyatı olan kişilerin yaşadıklarını dinleyip karamsarlığa kapılmayın. Çünkü bir hastalığın her insanda aynı seyretmesi mümkün değildir. Bünyeye ve hastalığın seviyesine göre iyileşme süreleri değişir.

24 Haziran 2013 Pazartesi

Evlere Işık Saçan Duvar Kağıtları

Bir evin şekli ne olursa olsun, mobilya yerleşimi ve duvar rengi ile ilüzyonlar yaratarak farklılaştırabilirsiniz. Renkler ve minimal mobilyalar ile yapacağınız bu ilüzyonlar küçük evinizi daha büyük gösterebilir. Küçük odaların açık renk duvar kağıdı ile kaplanması ve açık renkli mobilyalar ile döşenmesi odayı daha ferah gösterecektir.

Duvar Kağıdı
Kişinin ruh hali üzerinde en büyük etkenlerden biri tüm gün vakit geçirilen ortamın yapısıdır. Şimdi, önce karanlık, boğucu ve kalabalık bir odada durduğunuzu düşünün; ondan sonra ise ferah düzenli ve huzur veren bir oda düşünün. Sadece düşünmeniz bile hislerinizi etkiledi değil mi?

Tüm eşyalarınızı pratik bir şekilde toplayacak ve aynı zamanda az yer kaplayacak olan mobilyalar tercih edin. Bu öneriler sadece ev için değil aynı zamanda bütün gün yoğun bir şekilde çalıştığınız ofisiniz içinde geçerlidir. Biraz inceleyecek olursanız, mutlu ve eğlenen insanların gittiği iş yerlerinin tipografik desenlerle süslenmiş duvar kağıdı, pratik ve göze hitap eden masa ve koltuklar ile donatıldığını görürsünüz. Bu iş yerlerinde her zaman ortada büyük geniş bir alan bırakılır. Bunun sebebi çalışanların kendilerini özgür ve mutlu hissetmelerini sağlaması ve bu sayede verimin artmasıdır.

Duvar Kağıdı


Duvar kağıdı, kolay temizlenebilirliği ve uzun yıllar dayanıklı olması sayesinde duvarlar için ideal bir seçenektir. Farklı dokuya sahip, yüzlerce deseni bulunan duvar kağıdı modelleri dekorasyonu tamamlayan materyallerden birisidir. Bir ev ya da ofise taşınılıyorken iş önce duvarlar ve yerden başlar. Bu nedenle aklınızdaki dekorasyona ve yaşadığınız alana uygun duvar kağıdı ve yer döşemesi seçiminden sonra geriye sadece mutlu bir şekilde mobilyalarınızı yerleştirmek kalıyor.

21 Haziran 2013 Cuma

Ev Tekstili Ürünleri


Ev dekorasyonunu güzelleştiren en güzel detay ev tekstili ürünleridir. Rengarenk havlu ve yumuşacık bornozlar, bastığınızda ayaklarınızı bulutların üzerindeymiş gibi hissettiren banyo tekstil ürünleri, nevresim ve pike takımları gibi birçok ürün ev tekstili kategorisine giriyor.

Ev Tekstili


Pike takımları ev tekstili ürünleri arasından en kullanışlı olanları diyebiliriz. Serin yaz gecelerinde kullanmanın yanı sıra yatak örtüsü olarak da oldukça şık duran pike takımı, soğuk kış gecelerinde kendinizi sarmalayabileğiniz sıcacık örtüler haline geliyor.

En çok tercih edilen ev tekstili ürünü ise nevresim takımı. Yatak odalarını hareketlendiren, sadeleştiren, mobilyalara ferah bir görünüm katan nevresim takımlarının yüzlerce çeşidi bulunuyor. Çocuk odası için çizgi film karakterleriyle ya da hayvanlarla bezenmiş modeller çocuklarınızı sevindirirken; çiçekli, desenli, sade modeller sizin yatak odanızı taçlandırıyor.

Ev Tekstili


Evinizi yaşanabilir hale getirmek sizin elinizde! Vakit geçirdiğiniz alandan olabildiğince keyif almaya bakın. Eşyaları taşıdım bitti demeyin. Kalabalığı ortadan kaldırın, çeşitli dekorasyon dergilerinden, internetten tüyolar alarak evinizi döşeyin ve kendinize güzel bir alan yaratın. Bu güzel alan yaşamınızın her anını etkileyecektir emin olun. 

11 Haziran 2013 Salı

Mobilyalar ve Fiyatları

Mobilya alış-verişinde, her alış-verişte olduğu gibi en önce fiyatlara dikkat ederiz. İkinci el eşyalara da bu yüzden, yani ucuz, uygun fiyata mal bulma eğilimi ile bakmaz mıyız? Ancak ikinci el eşya bulmaktansa, ikinci el eşya fiyatına mobilya arayıp bulmak daha mantıklı bir hareket olabilir. Çünkü, ikinci el eşya aldığınızda, illa ki bir kırığı döküğü, bir noksanı oluyor. Kimse de size bir garanti veremiyor…

Peki, bu mobilya alış-verişinde, en çok ihtiyaç duyulacak mobilyadan en az ihtiyaç duyulacak olana kadar neye dikkat ederek buluruz? Öncelikle aradığınız mobilyalar için bir mobilya fiyatları araştırması yapmanız sizin yararınıza olacaktır.

En gerekli mobilyadan en az gerekli olanlar arasında bir yelpazede bakarsak mobilya fiyatlarına, belki başta yatak gelir. Yatak, dikkat edilmesi gereken, önemli bir ihtiyaç. Yatış alışkanlığınızın, fiziksel özelliklerinizin her birine dikkat edilerek, ayrı ayrı detaylar düşünülüyor, buna göre tasarlanıyor yataklar. Bu yüzden yatak fiyatları da bu oranla değişiyor. Yatak fiyatlarını incelemeden önce, kendi fiziksel ölçülerinize ve herhangi bir bel rahatsızlığı veya buna benzer bir rahatsızlığınız varsa bunlara dikkat ederek yatağınızı seçmeli ve sonra yatak fiyatına bakmalısınız.

Yatak Fiyatı

Bazı yataklar ergonomileri gereğince çok pahalı olabiliyor, ancak siz yine de uygun fiyat olsun diye, kötü yataklar seçmekten uzak durun ve sağlığınız için uygun olanı seçmelisiniz. Bu sizin en önemli ve aslında size en çok kar ettirecek alış-veriş olabilir. Bu tamamen size bağlı.


Gerekli olan, önemli bir ihtiyaç olan yatağı ucuz bulurken, evlerimizde bulundurduğumuz ancak çok fazla gerek duymasak da diğer yandan bize kolaylıklar sağladığı için aldığımız bir başka mobilyayı inceleyebililriz; zigon sehpa fiyatları. Zigon sehpa fiyatları da dikkat edilecek bir şey. Ne çok ucuz diye kötü mobilya alınmalı ne de çok şık diye pahalı mobilyalar alınmalı. Bu ne olursa olsun; gerekli-gereksiz. 

Zigon Sehpa Fiyatları


24 Mayıs 2013 Cuma

Vestiyer Fiyatları Gözünüzü Korkutmasın


Güne başlarken odanızda keyifle uyanmayı kim istemez? Evimizin her bir odasını keyifle dekore etmek isteriz. Evde çok uzun saatlerini geçiren insanlar örneğin home ofisi olan bir mimar bütün gününü evinde proje üzerinde çalışarak geçirir. Dolayısıyla evinin dekorasyonu önem kazanır. 

Alışveriş yapmayı seven kadınların bilhassa ayakkabılara karşı zaafları var. Çok fazla sayıda ayakkabısı olan kadın bu ayakkabıları muhafaza etmekte zorlanıyor. Bunun için en iyi çözüm aynalı ve bölmeli bir vestiyerdir. Vestiyerin bölmeleri ne kadar çok sayıda olursa muhafaza kapasitesi o kadar fazla olacaktır. Vestiyer fiyatları
çeşitlilik gösterir.Vestiyer fiyatlarından bütçenize en uygun olanı online sipariş verebilirsiniz. Portmantolar kışın montunuzu, jemsiyenizi asabilmeniz için oldukça elverişlidir. Portmantonun ayakkabılık kısmına da ayakkabılarınızı dizebilirsiniz. Ayakkabılık bir evin olmazsa olmazıdır.

Çalışma odanızda Adore mobilyalarla düzeni yakalayın. Çalışma masası, ayakkabılık, kitaplık ve daha pek çok mobilya çeşidiyle Adore mobilya sizinle. Vestiyer fiyatlarından şikayetçiyseniz alışveriş sitelerini ve markaların kampanyalarını takip edebilirsiniz. Vestiyer fiyatları sizi korkutmasın. Bu vestiyeri bir kere alıp ömür boyu kullanabileceğinizi unutmayın. Vestiyerinize bütün fazlalıklarınızı asabilirsiniz.




Vestiyer fiyatları kaliteye göre çeşitlilik gösterir. Eğer kaliteli bir vestiyer alırsanız bu vestiyeri ömür boyunca kullanabilirsiniz. Ayakkabılarınız etrafta ziyan olmasın. Ayakkabılığınıza ayakkabılarınızı düzenli bir şekilde dizebilirsiniz. Böylece aradığınız ayakkabıyı hemen bulabilirsiniz. Unutmayın, vakit nakittir.